Facebook Pixel Λεφτά υπάρχουν, τα χρέη «τρέχουν»
| 2010-12-21 22:30:00

Λεφτά υπάρχουν, τα χρέη «τρέχουν»

Λεφτά υπάρχουν, τα χρέη «τρέχουν»

Ο Νικόλας Πατέρας ενημέρωσε ότι υπάρχουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού 20 εκ. ευρώ, όμως ο Παύλος Γιαννακόπουλος λέει ότι ο Φερέιρα μένει σε ξενοδοχείο γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να του νοικιάσουν σπίτι! Τι ισχύει;

Ο sportdog έμαθε ότι λεφτά όντως υπάρχουν, όπως και χρέη όμως που «τρέχουν». Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι», το ποσό στο οποίο αναφέρεται ο απερχόμενος πρόεδρος φτάνει στα 18,4 εκ. ευρώ. Χρήματα τα οποία, επί της ουσίας, είναι «δεσμευμένα» για να βγει χωρίς προβλήματα η χρονιά.

Δεν μιλάμε, δηλαδή, για λεφτά που είναι διαθέσιμα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ή μπορούν να διατεθούν (για παράδειγμα) για το νέο γήπεδο. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ποσό να μην είναι επαρκές μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου…

Την καμπάνα για πρόβλημα στα οικονομικά του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού (των …ισχυρότερων του Αμπράμοβιτς), είχε χτυπήσει πρώτος πριν από μερικές μήνες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. «Ο Παναθηναϊκός είναι Τιτανικός. Έχει άνοιγμα 162 εκατομμυρίων ευρώ. Ποιος θα το καλύψει; Είναι δυνατόν να δίνει 4 εκατομμύρια για να πάρει τον Μελίσση και άλλα τόσα για τον Χριστοδουλόπουλο; Ο Παναθηναϊκός είναι κολοσσός, έχει ιστορία 100 ετών, δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει με διάλυση», είχε σχολιάσει τότε. Σύμφωνα με την έκθεση της  «Deloitte», στην παρούσα φάση το άνοιγμα του Παναθηναϊκού είναι της τάξης των 90 εκ. ευρώ και στο τέλος της επόμενης τριετίας μπορεί να ανέλθει στα 162 εκ.

Χθες, ο αδερφός του, Παύλος, σχολίασε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του: «Μου είπαν ότι ο προπονητής μένει στο ξενοδοχείο γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για να του νοικιάσουν σπίτι»! Την ίδια ώρα που στο «τριφύλλι» αφήνουν να συντηρείται εδώ και αρκετό καιρό το θέμα με την επιστροφή των έξτρα 350 χιλ. ευρώ που έχει δώσει ο Παύλος στην προηγούμενη αύξηση στο Μ.Κ., χωρίς να δίνουν μία λύση.

Το πόρισμα του ελέγχου που διενεργείται στην ΠΑΕ αυτό το διάστημα, που είχε ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να αποκτήσει το 20% των μετοχών του Τζίγγερ, τι θα το κάνουν τώρα; Ή, μήπως, είχαν βγει τα πρώτα αποτελέσματα πριν τις τελευταίες εξελίξεις; Τώρα πια είναι χρήσιμο μόνο για το αρχείο της ΠΑΕ, εκτός αν βρεθεί σύντομα άλλος… Βγενόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags