Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος-κλειδί στη συνάντηση Μαρινάκη με Μέντες - Διπλή πώληση, στο… τραπέζι και ο Ποντένσε!
| 2021-06-23 21:30:00

Ο άνθρωπος-κλειδί στη συνάντηση Μαρινάκη με Μέντες - Διπλή πώληση, στο… τραπέζι και ο Ποντένσε!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο άνθρωπος-κλειδί στη συνάντηση Μαρινάκη με Μέντες - Διπλή πώληση, στο… τραπέζι και ο Ποντένσε!

Η περίπλοκη μεταγραφική υπόθεση του Ολυμπιακού και το "μπαμ" Γιαννιώτα. Το Sportdog αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την "περιβόητη" συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ζόρζε Μέντες. Γιατί η πώληση του Ζοσέ Σα δεν είναι το αποκλειστικό θέμα συζήτησης; Θα γίνει μήπως διπλή πώληση στην ίδια ομάδα; Και bonus μία πληροφορία για την πιθανή επιστροφή του Έλληνα εξτρέμ στη Superleague.

Ολυμπιακός: Τρεις GOALάρες που έχουν πολύ...ψωμί, μπλέκουν διάφορα πρόσωπα και... περικλείουν το απαραίτητo μεταγραφικό μυστήριο.

1η) Αν συναντήθηκαν, λέω αν, στο Οπόρτο ο Μαρινάκης με τον Ζόρζε Μέντες, σίγουρα δεν ήταν απλά για να συζητήσουν την πώληση του Ζοσέ Σα στην Γούλβς. Οι δυο άνδρες - δεν θα μου κάνει καμία μάλιστα έκπληξη αν στο ταξίδι και στην συνάντηση με τον "χρυσοδάκτυλο" ατζέντη συνόδευε τον "ερυθρόλευκο" ατζέντη και ο Γιάννης Βρέντζος - την τελευταία 3ετία έχουν συνεργαστεί σε πολλά και δαπανηρά deals, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και την Νότιγχαμ Φόρεστ. Σίγουρα αν έγινε το εν λόγω ραντεβού ήταν για πιο περίπλοκα θέματα, απο μια κοινή διαπράγματευση για την πώληση του Σά.

2η) Θυμίζω πως στο προηγούμενο deals Ολυμπιακού - Μέντες - Γούλβς, για τον Ποντένσε, η μανατζερική πιάτσα γνωρίζει πως δημιουργήθηκε μια μικρή παρεξήγηση μεταξύ τους(η οποία μετά ξεπεράστηκε βέβαια). Γιατί σε σχέση με τα χρήματα που πήγε η πώληση, τα καθαρά για τον Ολυμπιακό ήταν πολύ λιγότερα. Θυμίζω πως για τον Σα υπαρχει μπαι άουτ, με δυο διαφορετικές βερσιόν για το ύψος του. Και επίσης, δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν στο... τέλος αντί για έναν (τον Πορτογάλο κίπερ), δούμε δυο "ερυθρόλευκους" να αγοράζει η Γούλβς του... Μέντες. Εκτός κι αν ο τελευταίος ήθελε να συζητήσει και το ποσοστό του Ολυμπιακού, εφόσον ο Ποντένσε πουληθεί απο την Γούλβς στην Ρόμα του Μουρίνιο!! Γιατί παίζει δυνατά κι αυτό το σενάριο

3η) Εδώ (Άρη) ο Γιαννιώτας, εκεί (Τουρκία) ο Γιαννιώτας, που θα πάει τελικά ο Γιαννιώτας; Ο διεθνής εξτρέμ που έχει μείνει ελεύθερος απο τον Απόλλων Λεμεσσού και έχει τον Κετσπάγια να τον θέλει πίσω στην Κύπρο για την Ανόρθωση, δεν βιάζεται να κλείσει τον νέο σταθμό της καριέρας του. Μαθαίνω , λοιπόν, πως στο Περιστέρι που ψάχνονται και για βαρβάτο εξτρέμ, τον έχουν στα υπόψιν τους. Μια και μιλάμε για τον Ατρόμητο των μεγάλων φετινών μεταγραφών, η εντύπωση είναι πως στο τέλος θα "σκασει" και η επιστροφή του Δημήτρη Χατζηϊσαία(αλά Κουλούρη)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό τον θέλει ο Μαρτίνς- "Ντριμπλαδόρος και γρήγορος"- Η διπλή μεγάλη ατυχία και η επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags