Facebook Pixel ΑΕΚ: Χάλασε μεταγραφή σπουδαίου "6αριου" στην ΑΕΚ - Ανατροπή στον προγραμματισμό - "Καιγόταν" ο Μιλόγεβιτς
| 2021-06-24 12:50:00

"Χάθηκε" σπουδαίο "εξάρι" για ΑΕΚ - Ανατροπή στον προγραμματισμό - Γι’ αυτό "καιγόταν" ο Μιλόγεβιτς

Οι Μιχείες
"Χάθηκε" σπουδαίο "εξάρι" για ΑΕΚ - Ανατροπή στον προγραμματισμό - Γι’ αυτό "καιγόταν" ο Μιλόγεβιτς

Η μεγάλη "τρύπα" πλέον στο ρόστερ και η προτεραιότητα που είχαν θέσει. Η συγκεκριμένη μεταγραφή δουλευόταν ανεξάρτητα από αυτή του Εντσάμ, καθώς πρόκειται για τη μοναδική θέση που υπάρχει... κενό λόγω Σιμόες και Κρίστισιτς.

Διαβάζω πως γύρισε εσπευσμένα χθές βράδυ ο Γιάννης Παπαδημητρίου απο το Πήλιο για να τελειώσει την μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλα, ώστε ο διεθνής αριστεροπόδαρος στόπερ να μπει στο αεροπλάνο την Κυριακή προκειμένου να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 
 

Μπορεί βέβαια να υπάρχουν και οι υποθέσεις της αποδέσμευσης/αποχώρησης του Κρίτσιτσιτς, με τον Ερυθρό Αστέρα να πιέζει όπως και του Αραούχο, που απο την πλευρά του πιέζει την Λας Πάλμας και τον... πονηρό προεδρό της Ραμίρες, για να έρθει στην ΑΕΚ αλλά τον Βλάντο Μιλόγεβιτς και τους "κιτρινόμαυρους" υπεύθυνους  άλλη θέση τους "καίει" και όπως φαίνεται πάει πίσω τον μέχρι τώρα μεταγραφικό τους προγραμματισμό!!


Στην ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα έκαναν κινήσεις - με κάθε μυστικότητα - για να κλείσουν "6άρι". Κόντρα δε σε όσα παρουσιαστηκαν στα ρεπορτάζ, η απόκτηση αμυντικού χαφ ήταν εξίσου βασική προτεραιότητα με του τερματοφύλακα και του στόπερ. Μεγαλύτερη κι απο εκείνη της απόκτησης του Εντσάμ αφού στην θέση του υπάρχουν και οι Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μάνταλος - έστω με διαφορετικά χαρακτηριστικά - σε αντίθεση με το "καθαρό" 6άρι όπου δεν υπάρχει κανένας! Ο Σιμόες είναι στα πιτς και θα επιστρέψει καλό φθινόπωρο ενώ ο Κρίτσιτσιτς είναι φευγάτος, δεν εμφανίστηκε στην προετοιμασία και... τρέχει στα μοναστήρια!


 

Σύμφωνα με άκρως αξιόπιστη πηγή απο την ψαγμένη πιάτσα agents, η ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα δούλευε μια πολύ καλή περίπτωση αμυντικού χαφ και είχε φτάσει κοντά στην συμφωνία. Μιλάμε για αξονικό παίκτη που θα ερχόταν για βασικός, με την σύμφωνη γνώμη του Μιλόγεβιτς και στα χαρακτηριστικά που θέλει. Αυτή η δουλειά όμως, στράβωσε πριν απο λίγες ημέρες, το deal  δεν έγινε, η ομάδα θα πάει στην Ολλανδία χωρίς καθαρό 6άρι (όπως ήθελαν/υπολόγιζαν) ενώ στράφηκαν πλέον σε εναλλακτικές περιπτώσεις. 

Κάτι που  ασφαλώς πάει αρκετά πίσω τον προγραμματισμό της ομάδας αφού επαναλαμβάνω στις υπόλοιπες θέσεις που δεδομένα θα ενισχυθεί η ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι (του στραικερ, των μπακ, του εξτρεμ), υπάρχουν παίκτες ενώ σε αυτή του αμυντικού χαφ... τρύπα προς το παρόν!!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν... συμφέρει για Βράνιες η ΑΕΚ - "Ψήνεται" μεγάλη ανατροπή - "Τρώει" τον Φορτούνη ο Γαλανόπουλος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags