Facebook Pixel Euro 2020: One man show στο Euro - Ποιος θα... απειλήσει τον Κριστιάνο; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-25 14:33:00

One man show στο Euro - Ποιος θα... απειλήσει τον Κριστιάνο; Ακλόνητο φαβορί (ΒΙΝΤΕΟ)

One man show στο Euro - Ποιος θα... απειλήσει τον Κριστιάνο; Ακλόνητο φαβορί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πορτογάλος φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση των σκόρερ, μιας και ακόμη και εάν αποκλειστεί η Πορτογαλία στους 16, θα φαντάζει αρκετά δύσκολο να τον ξεπεράσει κάποιος.

Euro 2020: Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων για το Εuro 2020 και ήδη έχουμε μάθει τις πρώτες 6 ομάδες οι οποίες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά και τα ζευγάρια για την φάση των 16 και τις διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό! Πέρα από τον νικητή, αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνει στις μεγάλες διοργανώσεις, διαχρονικά και το ποιος θα κατακτήσει το «χρυσό» παπούτσι.

Εξετάζοντας κανείς τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα θα δει ότι πρόκειται για... one man show, μιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε αισίως τα 5 γκολ στα τρία πρώτα ματς, έχοντας σκοράρει από 2 φορές με Ουγγαρία και Γαλλία, ενώ τα 3/5 γκολ του προέρχονται από εύστοχο χτύπημα πέναλτι.


Όπως και να έχει ο Πορτογάλος φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση, μιας και ακόμη και εάν αποκλειστεί η Πορτογαλία στους 16, θα φαντάζει αρκετά δύσκολο να τον ξεπεράσει κάποιος. Οι υποψήφιοι για να τον πλησιάσουν και να τον... ισοφαρίσουν είναι ο Λουκάκου των 3 γκολ και ο Βαϊνάλντουμ της Ολλανδίας. Εάν παραδείγματος χάρη ο Λουκάκου χριστεί σκόρερ και αποκλείσει την Πορτογαλία τότε θα είναι στο -1 και με την ομάδα του να συνεχίσει ακόμη παραπέρα. Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας έχει αρκετές πιθανότητες να βάλει και άλλα γκολ, μιας και οι Ολλανδοί βάσει διασταυρώσεων μπορούν να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, όπου λογικά θα αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς. Εξάλλου, ο ίδιος πατάει αρκετά περιοχή με την Εθνική του και βρίσκει δίχτυα. Ενδεικτικά, με τους Σκοπιανούς δεν έκανε για... λεπτομέρειες το πρώτο χατ τρικ της φετινής διοργάνωσης. 


Όσον αφορά τους Φόρσμπεργκ και Σικ φαντάζει αρκετά δύσκολο να συνεχίσουν και οι ομάδες τους αρκετά μακριά, αλλά και οι ίδιοι να συνεχίσουν να σκοράρουν, μιας και ήδη τα 3 γκολ που έχουν σημειώσει δεν τα... περίμενε κανένας!


Κλείνοντας, από όσους έχουν δύο γκολ, οι πραγματικές απειλές του Ρονάλντο θα είναι οι Ντεπάι, Ιμόμπιλε και Χάβερτζ! Όπως και να έχει αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η συγκεκριμένη μάχη.

 

Αναλυτικά οι σκόρερ:

5 ΓΚΟΛ: Ρονάλντο (Πορτογαλία)


3 ΓΚΟΛ: Σικ (Τσεχία),Φόρσμπεργκ (Σουηδία), Λεβαντόφσκι(Πολωνία), Βαϊνάλντουμ (Ολλανδία), Λουκάκου (Βέλγιο), Φόρσμπεργκ (Σουηδία)


2 ΓΚΟΛ: Γιάρεμτσουκ (Ουκρανία), Γιαρμολένκο (Ουκρανία), Ιμόμπιλε (Ιταλία), Λοκατέλι (Ιταλία), Ντάμφρις (Βέλγιο), Σακίρι (Ελβετία), Ντεπάι (Ολλανδία), Στέρλινγκ (Αγγλία), Πέρισιτς (Κροατία), Μπενζεμά (Γαλλία), Χάβερτζ (Γερμανία)


Αυτογκόλ: Χούμελς (Γερμανία), Στσένσνι (Πολωνία), Ντεμιράλ (Τουρκία), Ντίας (Πορτογαλία), Γκερέιρο (Πορτογαλία), Ντουμπράβκα (Σλοβακία), Κούτσκα (Σλοβακία), Σάφερ (Ουγγαρία), Σάλαϊ (Ουγγαρία)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags