Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η τελευταία ευκαιρία του Μαρτίνς στην Αυστρία - "Καίει" μεταγραφή αν… - Του ετοιμάζει μεγάλο "χουνέρι"!
| 2021-06-25 21:40:00

Η τελευταία ευκαιρία του Μαρτίνς στην Αυστρία - "Καίει" μεταγραφή αν… - Ετοιμάζει μεγάλο "χουνέρι"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η τελευταία ευκαιρία του Μαρτίνς στην Αυστρία - "Καίει" μεταγραφή αν… - Ετοιμάζει μεγάλο "χουνέρι"!

Δεν πείθει με την απόδοσή του, όμως στο Λιμάνι τον περιμένουν. Για ποιον ξένο παίκτη η προετοιμασία θα αποτελέσει κριτήριο για το μέλλον του στον σύλλογο. Ο Πορτογάλος κόουτς θα τον περιμένει, ωστόσο αν δεν βελτιωθεί, θα φέρει άλλον ποδοσφαιριστή για τη θέση του.

Ολυμπιακός: Ο Κένι Λαλά δεν έκανε και την καλύτερή του σεζόν πέρυσι, έχοντας ωστόσο το ελαφρυντικό ότι ήρθε στον Ολυμπιακό μεσούσης της αγωνιστικής χρονιάς, αλλά και το γεγονός ότι οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό.

Ο Γάλλος έδειξε σε ορισμένα παιχνίδια δείγματα από τις αρετές που τον βοήθησαν να κάνει σημαντική καριέρα στα γήπεδα της πατρίδας του, αλλά η συνολική του παρουσία άφησε την αίσθηση ότι ο έμπειρος δεξιός μπακ μπορεί να  προσφέρει στον Ολυμπιακό πολύ περισσότερα από όσα μπόρεσε να δώσει πέρυσι.

Οι Ερυθρόλευκοι ποντάρουν στον Λαλά ώστε να βρουν τον... διάδοχο του Ομάρ Ελαμπντελαουί, αφού ούτε ο Ραφίνια ούτε ο Ντρέγκερ κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω που ζητά από τους μπακ του ο -πάντα απαιτητικός- Πέδρο Μαρτίνς. Γι' αυτό και δεν έχει προκύψει ακόμα θέμα για την απόκτηση του δεξιού μπακ, με τους Πειραιώτες να δείχνουν ότι στηρίζουν τον Λαλά.

Παρ' όλα αυτά, ο Γάλλος καλείται να δείξει πράγματα στην προετοιμασία της ομάδας, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στις πρώτες ημέρες των προπονήσεων. Σίγουρα μια τέτοια εποχή, που τα πόδια είναι ακόμα βαριά, δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, όμως όσο περνά ο καιρός θα πρέπει ο Λαλά να αρχίσει να ανεβαίνει προκειμένου να μην ανοίξει συζήτηση για το αν και κατά πόσο είναι ο παίκτης που μπορεί να λύσει το πρόβλημα του Ολυμπιακού στη θέση του δεξιού μπακ.

Από το εσωτερικό των πρωταθλητών Ελλάδας εισπράττεται κλίμα απόλυτης στήριξης στον 29χρονο μπακ, εντούτοις άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο Λιμάνι αναφέρουν ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία θα είναι κρίσιμο για τον παίκτη. Εάν εξακολουθήσει να μην δείχνει αυτά που περιμένει από αυτόν ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν θα αργήσουν τα σενάρια περί κίνησης για ενδεκαδάτο δεξιό μπακ.

Πάντως, τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός όσο και οι συνεργάτες θεωρούν πως έχοντας κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, ο Λαλά θα βγάλει τον καλύτερο του εαυτό τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν είναι... για Παρί, μια χαρά για Ολυμπιακό - Εφάμιλλος του Σα - Τον... φόβισε το Ch. League"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags