Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν είναι... για Παρί, μια χαρά για Ολυμπιακό - Εφάμιλλος του Σα - Τον... φόβισε το Champions League"
| 2021-06-25 20:42:00

"Δεν είναι... για Παρί, μια χαρά για Ολυμπιακό - Εφάμιλλος του Σα - Τον... φόβισε το Ch. League"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι... για Παρί, μια χαρά για Ολυμπιακό - Εφάμιλλος του Σα - Τον... φόβισε το Ch. League"

Σούπερ ανάλυση για τον τερματοφύλακα που φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο οι πρωταθλητές Ελλάδας. Γιατί δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που περίμεναν και το μεγάλο "πρόβλημα" στο παιχνίδι του.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Αλφόνς Αρεολά συντηρείται στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων εδώ και κάποιες μέρες, παράλληλα με εκείνο τού διεθνή Τσέχου Βάλτσικ, ως λύση που θα μπορούσαν να προχωρήσουν οι Πειραιώτες από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το sportdog απευθύνθηκε στον expert τού γαλλικού ποδόσφαιρου, στον καλό συνάδελφο δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, για να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τον Γάλλο τερματοφύλακα και την καριέρα του.

"Φοβερή κορμοστασιά - Βαθμολογία 5,5 στα 10 - Δεν έχει δυνατό σημείο"

"O Αρεολά έχει το κορμί για τερματοφύλακας, φοβερή κορμοστασιά, αλλά δεν είχε την εξέλιξη και τη βελτίωση που περιμέναμε όλοι. Θα μπορούσε να είναι τερματοφύλακας που να είναι κυρίαρχος στην περιοχή του, αλλά θεωρώ ότι ως γκολκίπερ είναι 5,5 στα 10", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Δεν έχει δυνατό σημείο, δεν δίνει ιδιαίτερη σιγουριά, ούτε με τα πόδια είναι πολύ καλός. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι στη μέρα του δεν μπορεί να βγάλει μια πολύ καλή εμφάνιση. Στο επίπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, πάντως, δεν μπόρεσε να επιβληθεί, παρότι πήρε ευκαιρίες".

"Μια χαρά για Ολυμπιακό - Εφάμιλλος του Ζοσέ Σα - Χρυσό ταλέντο, αλλά..."

Πώς ήταν η θητεία του στην Εθνική ομάδα;

"Στην Εθνική φαινόταν ότι θα κάνει κάτι αλλά δεν μπόρεσε ούτε εκεί. Δεν είναι ότι έχει γκάφες αλλά δεν ήταν και αυτός που φανταζόμασταν ότι θα γίνει. Ίσως γιατί υπήρχαν πολύ μεγάλες προσδοκίες, μπορεί να τον φόβισε και το επίπεδο με Τσάμπιονς Λιγκ και τους μεγάλους στόχους.

Μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

"Προφανώς για τον Ολυμπιακό είναι μια χαρά, απλά δεν είναι τερματοφύλακας που κατάφερε να καθιερωθεί στην Παρί. Και στην Εθνική, πια, είναι ο 5ος στην ιεραρχία".

Τέλος, θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τον Σα που όλα δείχνουν ότι θα φύγει από τον Ολυμπιακό;

"Εφάμιλλος είναι. Ως χρυσό ταλέντο άρχισε την καριέρα του, αλλά δεν πρόκοψε ποτέ για να κάνει το βήμα παραπάνω και να φτάσει στο top επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή TOP επιπέδου για Ολυμπιακό - 40 εκατομμύρια για εκλεκτό του Βαλβέρδε- Διεθνής με Βραζιλία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags