Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκάει" deal εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ λόγω Euro - "Κονέ" με Λεβαντόφσκι, μεγάλος κίνδυνος για Σαββίδη
| 2021-06-26 09:55:00

"Σκάει" deal εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ λόγω Euro - "Κονέ" με Λεβαντόφσκι, μεγάλος κίνδυνος για Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκάει" deal εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ λόγω Euro - "Κονέ" με Λεβαντόφσκι, μεγάλος κίνδυνος για Σαββίδη

"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για μεταγραφή, όμως χρειάζεται και προσοχή. Στον Δικέφαλο είναι έτοιμη να... τρέξουν μία τεράστια συμφωνία, ωστόσο η κατάσταση είναι περίπλοκη και θα πρέπει να βιαστούν για να μη χάσουν την ευκαιρία και τα λεφτά.

ΠΑΟΚ: Ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι το πρόσωπο των… ημερών και όχι άδικα. Η παρουσία του στα τελικά του Euro 2020 με την Πολωνία, πλάι στον Ρόμπερτ Λεφαντόφσκι, μπορεί να μην συνδυάστηκε με πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης, όμως εντυπωσίασε τους πάντες.

Ενδεικτικό την βοήθειας που έδωσε στους Πολωνούς ήταν το γεγονός ότι ενώ στον πρώτο αγώνα με την Σλοβακία αγωνίστηκε μόλις 5' λεπτά, ο Πάουλο Σόουζα έφτασε στην τελευταία αναμέτρηση με την Σουηδία να τον βάλει να παίξει από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ στο ενδιάμεσο παιχνίδι με την Ισπανία βρέθηκε στο γήπεδο 68 λεπτά.

Όλη αυτή παρουσία του στην διοργάνωση είχε ως αποτέλεσμα να κάνει τις… σειρήνες να ηχήσουν, αν και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Σύμφωνα με όσα έχει πει στο παρελθόν ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, η Ουνιόν τον περασμένο Γενάρη κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν την συζήτησε καν. Παράλληλα πολλές είναι οι φήμες πως και η Μπολόνια ήθελε να τον κάνει δικό της, όμως και πάλι ούτε αυτή η υπόθεση προχώρησε. Και όλη αυτή η ιστορία είναι απόλυτα λογική από πλευράς ΠΑΟΚ, μιας και ο Πολωνός έχει χρηματιστηριακή αξία, αυτή τη στιγμή, περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ (από τα 2 που κόστιζε όταν τον απέκτησε από την Γιαγκελόνια το 2018), ενώ παράλληλα το συμβόλαιό του λήγει τον επόμενο Ιούνιο.

Βέβαια η τελευταία παράμετρος είναι και αυτή που… χτυπάει καμπανάκι για τους Ασπρόμαυρους. Ο Πολωνός μετά την εμφάνισή του στο Euro έστρεψε αρκετά βλέμματα πάνω του, ενώ η συνύπαρξή του με τον "Λέβα" έκανε πολλές μεγάλες γερμανικές ομάδες να σκέφτονται πόσο χρήσιμη θα ήταν η απόκτησή του.

Έτσι ο ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται ότι αν ένας ισχυρός σύλλογος και ιδιαίτερα από τόσο πιο εξελιγμένο πρωτάθλημα, όπως η Bundesliga, του κάνει μια πρόταση, κάτι που μάλλον είναι απλά θέμα χρόνου να γίνει, δεν θα μπορεί να αρνηθεί αφού ο Κάρολ Σφιντέρσκι σε έξι μήνες θα μπορεί να διαπραγματευτεί σαν ελεύθερος τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" στον ΠΑΟΚ από Σαββίδη! Φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Νέλσον Ολιβέιρα; Εξελίξεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags