Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάνει τέσσερις βασικούς ο Μαρτίνς, σκάει διπλή πώληση - Φεύγουν δύο Έλληνες
| 2021-06-27 10:05:00

Άλλος Ολυμπιακός - Χάνει τέσσερις βασικούς ο Μαρτίνς, σκάει διπλή πώληση - Φεύγουν δύο Έλληνες

του Παναγιώτη Νικολάου
Άλλος Ολυμπιακός - Χάνει τέσσερις βασικούς ο Μαρτίνς, σκάει διπλή πώληση - Φεύγουν δύο Έλληνες

Φοβερές αλλαγές, μεγάλες πωλήσεις και η έκπληξη με Έλληνα διεθνή. Ο νέος Ολυμπιακός δεν θα θυμίζει σχεδόν σε τίποτα την περσινή ομάδα που πήρε εύκολα το πρωτάθλημα. Ποιοι αποχωρούν από το Λιμάνι και η καθυστέρηση που υπάρχει με τον... εκλεκτό του προπονητή. Θα έρθει πρόταση;

Ολυμπιακός: Το περσινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον βασικό κορμό των παικτών του, ωστόσο φέτος τα δεδομένα ενδέχεται να είναι διαφορετικά. Εξάλλου η επικαιρότητα των Πειραιωτών είναι γεμάτη με φήμες, σενάρια αλλά και γεγονότα που δείχνουν ότι στο Λιμάνι ετοιμάζονται για αποχωρήσεις βασικών παικτών.

Ο Σα θεωρείται φευγάτος, όπως και οι Καμαρά, Χολέμπας. Η φημολογία για τον Σεμέδο έχει "φουντώσει", ενώ ακόμα και οι Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας έχουν εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια.

Σα και Σεμέδο πάνε... πακέτο εξαιτίας της εκπροσώπησής τους από τον διάσημο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες. Η προ ημερών συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Πορτογάλο μάνατζερ στη Λισαβόνα έδωσε ακόμα περισσότερη τροφή στη φημολογία για το μέλλον των δύο παικτών. Ο Σα θεωρείται "κλεισμένος" από τη Γουλβς, ενώ μετά το πολυσυζημένο ραντεβού στη Λισαβόνα, έπεσε στο τραπέζι η πληροφορία ότι η αγγλική ομάδα δεν αποκλείεται να κινηθεί και για τον Σεμέδο.

Για τον υψηλόσωμο στόπερ έχει γίνει πολλή κουβέντα σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πόρτο, όμως το ενδεχόμενο να καταλήξει στη Γουλβς φαίνεται να είναι πιο πιθανό, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Οι Πορτογάλοι δύσκολα θα μπορέσουν να προσφέρουν το ποσό των +10 εκατομμυρίων ευρώ που ζητά ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που οι Άγγλοι διαθέτουν το κατάλληλο "πορτοφόλι" για να το πράξουν και παράλληλα είναι μια ομάδα, στην οποία ο Μέντες... κόβει και ράβει.

Εξελίξεις προδίδει και η καθυστέρηση της ανακοίνωσης για επέκταση του συμβολαίου του Ανδρέα Μπουχαλάκη με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη φτάσει σε συμφωνία εδώ και καιρό. Δεν είναι απαραίτητο ότι ο Έλληνας χαφ θα αποχωρήσει, ωστόσο ακούγεται έντονα ότι στο Λιμάνι περιμένουν άμεσα πρόταση για τον διεθνή άσο. Η κάθε προσφορά που θα φτάσει στα "ερυθρόλευκα" γραφεία θα αξιολογηθεί προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον "Μπούχα", σενάριο που ενισχύεται ακόμα περισσότερο όσο δεν ανακοινώνεται η ανανέωση του συμβολαίου του.

Κατά τα άλλα, ειλημμένη μοιάζει να είναι η απόφαση του Χοσέ Χολέμπας για αποχώρηση, αφού ο 37χρονος άσος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στου Ρέντη πριν λίγες μέρες. Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, από το εσωτερικό του Ολυμπιακού εισπράττεται η αίσθηση ότι μπορεί να υπάρξει ανατροπή στις προθέσεις του Χολέμπας, έπειτα από μια συζήτηση που είχε πρόσφατα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Προς το παρόν, πάντως, ο έμπειρος παίκτης λογίζεται ως μια από τις "σίγουρες" αποχωρήσεις στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς όπως σημειώνουν άνθρωποι που έχουν επαφή με το περιβάλλον του, δεν είναι άνθρωπος που αλλάζει εύκολα απόφαση σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση Μαρινάκη σε Στέλιο Μανωλά - Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Εξτρέμ 10 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags