Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Σοκ με Φορτούνη στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη χιαστού - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης
| 2021-06-27 13:15:00

Σοκ με Φορτούνη στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη χιαστού - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης

του Παναγιώτη Νικολάου
Σοκ με Φορτούνη στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη χιαστού - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστού για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια.

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Πολύ δυσάρεστη είδηση για τον τραυματισμό του Τρικαλινού άσου, ο οποίος αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 27' του χθεσινού φιλικού με την Βολφσμπέργκερ στην Αυστρία.

Αρχικά, η πρώτη εκτίμηση των γιατρών έκανε λόγο για κάκωση στο γόνατο, όμως τελικά ο άσος του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια (ο προηγούμενος χιαστός ήταν στο δεξί).

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για ένα διάστημα έξι με οκτώ μήνες και φυσικά θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς από το 2022.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα λίγες ημέρες πριν έρθει στη ζωή ο... Φορτούνης junior, ενώ την ίδια στιγμή το όνομά του "έπαιζε" δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι με την Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε να τον έχουν στη λίστα τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags