Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε θέση για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - "Πρέπει να κερδίσω και για αυτό επέστρεψα..."
| 2021-06-28 20:42:00

Πήρε θέση για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - "Πρέπει να κερδίσω και για αυτό επέστρεψα..."

Sportdog Team
Πήρε θέση για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - "Πρέπει να κερδίσω και για αυτό επέστρεψα..."

Δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του έδωσε ο Ρουμάνος τεχνικός όπου αναφέρθηκε τόσο στην προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά και τις μεταγραφές της ομάδας, όσο και για τον λόγο που επέστρεψε ξανά στην Τούμπα και την Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τόσο για τον τρόπο που επιλέγει παίκτες, όσο και την προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά ανέλυσε ο Ρουμάνος τεχνικός, σε μέσα της πατρίδας του, εξηγώντας παράλληλα και τον λόγο που γύρισε στην Τουμπα.

"Ξεκινάμε τις προπονήσεις, δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και μετά δύο εβδομάδες στην Ολλανδία. Επιστρέφουμε μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ. 

Έχουμε κλείσει δυο δυνατά φιλικά εκεί, φυσικά υπάρχει ανάγκη για 2-3 ακόμη φιλικά στην Ολλανδία για να ολοκληρώσουμε και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν είμαι προπονητής που συνεργάζομαι και που ζητώ συγκεκριμένους παίκτες. Δούλευα πάντα με την το τμήμα σκάουτινγκ των ομάδων που εργαζόμουν ή τον αθλητικό διευθυντή.

Εξέφρασα την άποψή μου για το γκρουπ των παικτών και για τις ανάγκες που έχουμε, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών, ο σύλλογος μου προτείνει περιπτώσεις παικτών. Εγώ δεν ζητώ ονόματα παικτών συγκεκριμένα. 

Είμαι προπονητής που έχει κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμάς. Θα είναι μια τεράστια πίεση, γιατί όλοι θα περιμένουν να πετύχουμε αμέσως αυτό που κάναμε στο δεύτερο έτος εργασίας μου στον ΠΑΟΚ. Το γνωρίζω αυτό ότι πρέπει να κερδίσω και για αυτό επέστρεψα. Αν δεν κερδίζω, υπάρχουν και άλλοι που θα έρθουν να προσπαθήσουν να κερδίσουν", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags