Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Άκυρο" Σάμαρη σε Ελλάδα - Παικταράς για αντι-Φορτούνης, "χρυσάφι" σε Κώστα - Δίνει 1 εκατ. ο Αλαφούζος
| 2021-06-28 17:34:00

"Άκυρο" Σάμαρη σε Ελλάδα- Παικταράς για αντι-Φορτούνης, "χρυσός" σε Κώστα- Δίνει 1 εκατ. ο Αλαφούζος

Του Αδέσποτου
"Άκυρο" Σάμαρη σε Ελλάδα- Παικταράς για αντι-Φορτούνης, "χρυσός" σε Κώστα- Δίνει 1 εκατ. ο Αλαφούζος

Τα σενάρια για τον άσο της Μπενφίκα και η απόφαση στον Παναθηναϊκό. Η απίστευτη ατυχία του Κώστα Φορτούνη, το πρώτο όνομα για αντικαταστάτης του και ποια ήταν η μοναδική ομάδα για την οποία σκεφτόταν σοβαρά να φύγει από τον Ολυμπιακό. Τα χρήματα ήταν υπερβολικά πολλά.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν για ένα ακόμα Σάββατο οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Διαβάστε όμως και κάποιες από τις πολλές ειδήσεις που… έδωσαν στον αέρα!

** Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν την Κυριακή ο Κώστας Φορτούνης. Απίστευτα άτυχος ο Έλληνας άσος που υπέστη ξανά χιαστό στο άλλο γόνατο αυτή τη φορά. Σε ένα καλοκαίρι που ίσως έκλεινε και μία μεγάλη μεταγραφή. Η Γαλατάσαράι ήταν η μόνη ομάδα για την οποία το συζητούσε να φύγει φέτος. Του έδινε συμβόλαιο με 2.5 εκατ. ευρώ αποδοχές φιξ, για τέσσερα χρόνια. Τώρα όμως πρέπει να αφοσιωθεί στην αποκατάστασή του και να βρει δύναμη να επιστρέψει. Περιμένει και τον γιο του σε λίγες ημέρες.

** Ο τραυματισμός του Φορτούνη πάντως θα φέρει αλλαγές και στα μεταγραφικά. Ίσως λόγω του τραυματισμού του και της μεγάλης του απουσίας από τα γήπεδα, οι Πειραιώτες να ασχοληθούν ξανά με τον Μπελχαντά. Έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Ο Μαρτίνς ζήτησε χρόνο πάντως για να παρει την τελική του απόφαση.


** Το όνομα του Σάμαρη επέστρεψε στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, καθώς τον… στέλνουν στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας άσος πάντως έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2023 με καθαρές αποδοχές κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ. Δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και δεν είναι από τα παιδιά που… καίγονται να αφήσουν το μεγάλο συμβόλαιο, να θυσιάσουν τόσα χρήματα για να παίξουν μπάλα στη Σούπερ Λιγκ. Ακόμα και αν δεν υπολογίζεται για βασικός από τον Ζεσούς, θα προτιμήσει να μείνει στην Πορτογαλία.

** Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει σχετική ησυχία, αλλά σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο Τριφύλλι. Θα κάνει μεταγραφή εκατομμυρίου ο Παναθηναϊκός. Θα ρίξει χρήμα ο Γιάννης Αλαφούζος και θα τον αποθεώνουν όλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα κάνει τη διαφορά ο Παβόν στον Ολυμπιακό - Δεν είναι Γκαλέτι - Θα βοηθούσε ο Καμπιάσο ως κόουτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags