Facebook Pixel Euro 2020: Το πιο συναρπαστικό Euro όλων των εποχών - Όλο το ποδόσφαιρο σε μια ΦΩΤΟ - Μαγεία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-29 01:17:00

Το πιο συναρπαστικό Euro όλων των εποχών - Όλο το ποδόσφαιρο σε μια ΦΩΤΟ - Μαγεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το πιο συναρπαστικό Euro όλων των εποχών - Όλο το ποδόσφαιρο σε μια ΦΩΤΟ - Μαγεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τρόπος που εξελίσσεται το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι βγαλμένος από τα πιο τρελά όνειρα των ποδοσφαιρόφιλων και η αναμέτρηση Ελβετία - Γαλλία είναι η επιτομή του γιατί αγαπάμε τόσο πολύ αυτό το άθλημα.

Euro 2020: Δέος, μαγεία και αγνή ποδοσφαιρική απόλαυση... όλες αυτές οι "βαρύγδουπες" εκφράσεις φαντάζουν φτωχές για να περιγράψουν τα όσα βιώσαμε τη Δευτέρα 28/6, που θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο τρελές μέρες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το απόγευμα όλοι είχαμε εντυπωσιαστεί από τη ματσάρα Ισπανία - Κροατία, που έληξε με 5-3 στην παράταση, αλλά πού να φανταστούμε ότι αυτό το ματς δεν θα είναι καν το πιο συναρπαστικό της ημέρας;

Η Ελβετία πέτυχε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, από αυτά που συμβαίνουν σπάνια, από αυτά που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ κανείς από όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι με τη Γαλλία.

Μια φωτογραφία με την έξαλλη αντίδραση ενός Ελβετού φιλάθλου έχει γίνει viral και όχι άδικα, γιατι αντιπροσωπεύει όλα όσα κάνουν το ποδόσφαιρο ξεχωριστό. Από την απελπισία και το σφιγμένο πρόσωπο όταν όλα έδειχναν χαμένα, στο ξέσπασμα, με την μπλούζα και το καπέλο του να... αγνοούνται όταν η ομάδα του πέτυχε το ακατόρθωτο και ισοφάρισε σε 3-3. Το απόλυτο κοντράστ μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Και πού να ήξερε τι έρχεται μετά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags