Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει στον Ολυμπιακό από το Euro ο Τοροσίδης - Συμφώνησε και ο Μαρτίνς - Σούπερ περίπτωση!
| 2021-06-29 09:55:00

Αυτόν θέλει στον Ολυμπιακό από το Euro ο Τοροσίδης - Συμφώνησε και ο Μαρτίνς - Σούπερ περίπτωση!

BoxtoBox
Αυτόν θέλει στον Ολυμπιακό από το Euro ο Τοροσίδης - Συμφώνησε και ο Μαρτίνς - Σούπερ περίπτωση!

Μετά τον Παπασταθόπουλο, έτοιμος για νέα μεταγραφή ο Τόρο. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε από τα γήπεδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι συζητήσεις μαζί του και γιατί η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη και ακριβή. Αποκάλυψη στο Sportdog.gr.

Ολυμπιακός: Μάρκο Μπιζότ. Συγνώμη αν δεν προφέρω σωστά το όνομά του αλλά η ολλανδική γλώσσα δεν είναι το φόρτε μου. Ο 30χρονος Ολλανδός τερματοφύλακας, ως γνωστόν, είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για αντι-Σα. Είναι ένας από τους 3-4 πορτιέρο που αρέσουν στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μπιζότ ήταν στο ΕΥΡΩ με την Ολλανδία αλλά τον έστειλε... σπίτι ένας άλλος υποψήφιος για τους ερυθρόλευκους, ο Τόμας Βάτσλικ. Οι Τσέχοι κέρδισαν 2-0 τους Ολλανδούς για τη φάση των 16 της διοργάνωσης και συνεχίζουν ενώ το ταξίδι για τους οράνιε σταμάτησε άδοξα.

Πλέον ο Μπιζότ είναι διαθέσιμος για κουβέντα. Το κακό με την περίπτωσή του είναι ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Άλκμααρ και δεν είναι ελεύθερος όπως ο Βάτσλικ. Κι επειδή μιλάμε για τον βασικό της πορτιέρο, δεν θα τον δώσει με ευκολία. Τα παραπάνω είναι γνωστά. Αυτό που έχω να σας αποκαλύψω είναι ποιός έκανε την εισήγηση στη διοίκηση για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα ως υποψήφιο αντι-Σα.

Μετά την περίπτωση Παπασταθόπουλου που μένει στην ιστορία ως η πρώτη του μεταγραφή με τη νέα ιδιότητα και του Αντρέ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ, ο Βασίλης Τοροσίδης «χτυπάει» ξανά. Ναι, δική του εισήγηση - πρόταση προς τη διοίκηση είναι ο Μπιζότ.

Πως και που τον είδε μη ρωτάτε, δεν ξέρω. Ξέρω απλά ότι εκείνος, ως τεχνικός διευθυντής, ανέφερε πρώτος το όνομα. Κι αφού το είδαν στο σκάουτινγκ αλλά και ο προπονητής, συμφώνησαν ότι αξίζει η περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα κάνει τη διαφορά ο Παβόν στον Ολυμπιακό - Δεν είναι Γκαλέτι - Θα βοηθούσε ο Καμπιάσο ως κόουτς"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags