Facebook Pixel Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει…
| 2011-11-21 18:36:00

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει…

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει…

Οι σημερινές δοκιμές του Νίκου Κωστένογλου στην προπόνηση της ΑΕΚ, που φανερώνουν τις σκέψεις του για το ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ

Μεθαύριο η ΑΕΚ θα ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για να κερδίσει ένα υποδεέστερο αντίπαλο, αλλά συνάμα πολύ δύσκολο με τον τρόπο που αγωνίζεται. Ένα τρόπο που είδαν από κοντά χθες στο Περιστέρι ο Νίκος Κωστένογλου και ο Γιώργος Αλεξόπουλος στην (ηρωική) ισοπαλία του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής της ΑΕΚ πολλές επιλογές για μια δυνατή ενδεκάδα δεν έχει και έτσι θα επιλέξει πολλά πρόσωπα από την ομάδα που κέρδισε το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης.

Σήμερα σε μια άσκηση τακτικής (με την μπάλα στα χέρια), ο Κωστένογλου έδειξε ότι θα εμπιστευτεί τους παίκτες που στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλά για 25-30 λεπτά συν την προσθήκη του Βάργκας. Ετσι, δεξί μπακ ήταν στην άσκηση ο Κοντοές, αριστερό μπακ ο Καράμπελας, στο κέντρο της άμυνας οι Δέλλας – Μανωλάς, αμυντικά χαφ ο Μάκος με τον Βάργκας και μπροστά τους ο Καφές σε ρόλο ενδιάμεσου με την επίθεση, δεξί χαφ ο Χοσέ Κάρλος με οργανωτικό ρόλο, αριστερά στην επίθεση ο Λεονάρντο και φορ ο Λυμπερόπουλος.

Το 4-2-3-1 που τα πήγε καλά το Σάββατο με τον Αστέρα, όλα δείχνουν ότι θα εφαρμοστεί ξανά μια και ο Μάκος δεν μπορεί να στηρίξει μόνος του το ανασταλτικό κομμάτι στο κέντρο. Ετσι, ο Βάργκας θα είναι στο πλάι του για να δυναμώσει η ΑΕΚ στον άξονα και ο Καφές να μπορεί να βοηθά ως «κρυφός» τον Λυμπερόπουλο, με τον Χοσέ Κάρλος να συγκλίνει προς το κέντρο και να μοιράζει το παιχνίδι. σημαντικό ρόλο σε αυτό το ματς θα παίξει ξανά η παρουσία του φορμαρισμένου Λεονάρντο, που καλείται να… ξεκλείδωσε την άμυνα της ομάδας που αναδείχθηκε.

Οσον αφορά την άμυνα ο Κάλα έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος και ίσως επιστρατευθεί το Σάββατο για το ματς στο Αγρίνιο, ενώ ένα ερωτηματικό είναι και η παρουσία του Καράμπελα. Είναι ντεφορμέ εδώ και ένα μήνα και ο Γεωργέας τον αντικατέστησε επάξια. Όμως, ο «Φούλης» είναι άγνωστο αν μπορεί να παίξει το ίδιο τέσσερις μέρες μετά. Ισως και αυτό επιλεχθεί να αγωνιστεί το Σάββατο με τον Παναιτωλικό ως αριστερό μπακ.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags