Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανοίγει το ΟΑΚΑ! Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ - Πότε κυκλοφορούν;
| 2021-06-29 16:12:00

Ανοίγει το ΟΑΚΑ! Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ - Πότε κυκλοφορούν;

Sportdog Team
Ανοίγει το ΟΑΚΑ! Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ - Πότε κυκλοφορούν;

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες.

ΑΕΚ: Ο κύβος ερρήφθη! Στο πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη, το οποίο παρουσίασαν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ανακοινώθηκε, ότι τα γήπεδα από τις 15 Ιουλίου θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.



Πρόσβαση θα έχουν όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες.

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική. Σημείώνεται ότι οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους.

Έτσι η ΑΕΚ ενημέρωσε, ότι από Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22. Την Τετάρτη η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα κάνει την πρώτη ενημέρωση και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματα που έχουν θέσει οι Ενωσίτες.

Όπως κάθε χρόνο, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται στο ΟΑΚΑ και από Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ στις εξέδρες.

Οι παλιοί κάτοχοι της σεζόν 2019-20 θα έχουν ένα χρονικό περιθώριο διατήρησης της θέσης τους και εφόσον ολοκληρωθεί η προθεσμία θα προχωρήσει η διαδικασία για τους νέους κατόχους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το γεγονός την περσινή χρονιά δεν υπήρχε παρουσία του κόσμου λόγω κορωνοϊού, δεν θα επηρεάσει την τριετία που δίνει προβάδισμα για τα εισιτήρια στην Αγιά Σοφιά.

Τα δεδομένα πάντως δείχνουν, ότι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ φέτος θα γίνει παρουσία κόσμου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags