Facebook Pixel Χάος στην Κροατία μετά τον αποκλεισμό από το Euro - "Είμαστε σκ... εδώ και τρία χρόνια..."
| 2021-06-30 23:01:00

"Εμφύλιος" στο Euro - - Σάλος με ατάκες-φωτιά από κορυφαίο άσο - "Είμαστε σ@@@ά"!

Sportdog Team
"Εμφύλιος" στο Euro - - Σάλος με ατάκες-φωτιά από κορυφαίο άσο - "Είμαστε σ@@@ά"!

Μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα των φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τον αποκλεισμό τους από την Ισπανία για την φάση των "16" του Euro 2020, με τον Άντε Ρέμπιτς να ρίχνει τα... βέλη του στον Ομοσπονδιακό προπονητή, αλλά και σε... θρύλους της χώρας που το κατέκριναν για την απόδοσή του

Euro 2020: Πραγματικός χαμός επικρατεί στην Κροατία μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία στην φάση των "16" της διοργάνωσης. Αυτός που δέχθηκε την μεγαλύτερη κριτική είναι ο Άντε Ρέμπιτς, όχι όμως για την κακή απόδοσή του, όπως θα ήταν αναμενόμενο, αλλά επειδή την ώρα που οι Φούριας Ρόχας ισοφάρισαν αυτός ήταν για τρία λεπτά εκτός γηπέδου και άλλαζε παπούτσια.

Οι θρύλοι της Κροατίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι και Γκόραν Βλάοβιτς ήταν άκρως καυστικοί απέναντί του, ενώ ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τους απάντησε από το instagram, μέσω ανάρτησης, βάζοντας... φωτιά.
 
"Μετά από όλα αυτά δεν έχει σημασία ποιος είναι ο φταίχτης. Το γεγονός είναι πως είμαστε σκ…ά εδώ και δύο-τρίαχόνια. Λυπάμαι που δεν έχουμε κάποιον να εκμεταλλευτεί αυτή την ταλαντούχα γενιά και να κάνει πολλά περισσότερα σε μία τέτοια διοργάνωση. Κι εσείς όλοι οι ειδικοί της τηλεόρασης, αφήστε τις εξυπνάδες για εκτός αέρα και πανηγυρίστε για την Κροατία. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί".
 
Την ίδια στιγμή στο μάτι του... κυκλώνα έχει μπει και ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς που πιάστηκε να αγοράζει τσιγάρα κατά τη διάρκεια του Euro 2020, κάνοντας την... φωτιά να φουντώνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags