Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πύρρειος" νίκη για Ολυμπιακό με γκολάρα Χασάν και φοβερό Τσούμιτς - Έχασε τον Τικίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-30 21:22:00

"Πύρρειος" νίκη για Ολυμπιακό με γκολάρα Χασάν και φοβερό Τσούμιτς - Έχασε τον Τικίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πύρρειος" νίκη για Ολυμπιακό με γκολάρα Χασάν και φοβερό Τσούμιτς - Έχασε τον Τικίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με ανατροπή (2-1) επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο τέταρτο φιλικό τους επί αυστριακού εδάφους, όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του τραυματισμού του Τικίνιο Σοάρες.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-1 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε φιλική αναμέτρηση, αλλά είδε τον Τικίνιο Σοάρες να τραυματίζεται στον ώμο και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Ο Βραζιλιάνος έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο μετά από προσπάθειά του να σκοράρει στο 55ο λεπτό, χτύπησε στον δεξιό ώμο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς.

Η βουλγαρική ομάδα προηγήθηκε με κεφαλιά του Αχμέντοφ στο 58', όμως οι Ερυθρόλευκοι γύρισαν το παιχνίδι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκολα Τσούμιτς. Ο Σέρβος έβγαλε την ασίστ στον Αχμέντ Χασάν, που ισοφάρισε 1-1 με καταπληκτικό σουτ την κίνηση στο 63', ενώ στη συνέχεια χρίστηκε σκόρερ για το τελικό 2-1 με κοντινό πλασέ στο 78'.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ενδεκάδα τους Κρίστινσον, Λαλά, Παπαδόπουλο, Καλογερόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλή, Κουντέ, Βαλμπουενά, Χασάν και Τικίνιο.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης, στο β΄ ημίχρονο, έπαιξαν και οι Σα, Ανδρούτσος, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Τσούμιτς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags