Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Αυτόν "τελείωσε" ο Μιλόγεβιτς - Σκάει και μεγάλη πώληση στην ΑΕΚ - Τρελό… χουνέρι σε ξένο άσο!
| 2021-07-01 10:00:00

Αυτόν "τελείωσε" ο Μιλόγεβιτς - Σκάει και μεγάλη πώληση στην ΑΕΚ - Τρελό… χουνέρι σε ξένο άσο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτόν "τελείωσε" ο Μιλόγεβιτς - Σκάει και μεγάλη πώληση στην ΑΕΚ - Τρελό… χουνέρι σε ξένο άσο!

Ποιος ψάχνει ομάδα, η πρόταση εκατομμυρίων και ο Βράνιες. Ντόμινο αλλαγών έρχεται στο ρόστερ της Ένωσης όσον αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς. Ποιος φεύγει άμεσα μετά την άφιξη του Τζαβέλλα, οι πληροφορίες για την προσφορά που θα έρθει και οι φήμες για τον Βόσνιο.

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Οι μεταγραφές του Γιώργου Τζαβέλλα και του Γεράσιμου Μήτογλου γέμισαν πολύ την άμυνα της ΑΕΚ, αφού μαζί με τους δύο νεοαποκτηθέντες, ο αριθμός των στόπερ στο δυναμικό της ομάδας έφτασε τους έξι (Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σβάρνας, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Χνιντ).

Μεταξύ των παραπάνω, ο Νασίμ Χνιντ δεδομένα δεν υπολογίζεται και δεν θα έχει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός δεν ακολούθησε την αποστολή της Ένωσης στην Ολλανδία, αφού δεν έπεισε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και προπονείται ατομικά στα Σπάτα. Αναζητείται ομάδα προκειμένου ο 24χρονος άσος να παραχωρηθεί δανεικός και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να καταλήξει τελικά στον Ιωνικό, όπως συνέβη και με το Γιάννη Ιατρούδη.

Με την παραχώρηση του Χνιντ οι στόπερ θα γίνουν πέντε, συνεπώς υπάρχει η πολυτέλεια του να πωληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της Ένωσης κάποια ικανοποιητική προσφορά. Ο Στράτος Σβάρνας "έπαιξε" πριν από κάποιους μήνες στα ρεπορτάζ ομάδων όπως η Φιορεντίνα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι καινούργιο αναφορικά με τον Έλληνα διεθνή.

Αυτός που σίγουρα διαθέτει το πιο ελκυστικό πακέτο για μεταγραφή είναι ο Ζίγκα Λάτσι, ένας ταλαντούχος στόπερ που πριν κλείσει τα 18 ξεκίνησε να παίζει βασικός στην ΑΕΚ και να δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαίο αμυντικό. Ο νεαρός Σλοβένος βρίσκεται στα μεταγραφικά "ραντάρ" της Άντερλεχτ, ομάδας που παραμένει διαρκώς στην "κιτρινόμαυρη" επικαιρότητα εξαιτίας της υπόθεσης Βράνιες.

Όσο κι αν το ζήτημα της επιστροφής του Βόσνιου εξακολουθεί να "παίζει" για τον Δικέφαλο, η πιθανότητα... ανταλλαγή με τον Λάτσι δεν υπάρχει ως προοπτική, γιατί η Ένωση κοστολογεί τον Σλοβένο με αρκετά εκατομμύρια ευρώ, πολύ περισσότερα από όσα αξίζει ο Βράνιες. Η Άντερλεχτ δεν έχει τη δυνατότητα οικονομικής υπέρβασης για να αποκτήσει τον Λάτσι την ΑΕΚ, αλλά θα έχει τις... κεραίες της στραμμένες στον παίκτη όσο προχωρά η σεζόν. Με την ελπίδα ότι ο ταλαντούχος αμυντικός θα χάσει κάποια θέση στην ιεραρχία των στόπερ, ώστε να πέσει η χρηματιστηριακή αξία του και να μετατραπεί σε πιο φθηνή μεταγραφική περίπτωση.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους... έκοψε ο ΠΑΟ, τους πήρε ο Μιλόγεβιτς - Η μεταγραφή Ρομαό... δεν άρεσε σε Ολυμπιακό λόγω ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags