Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Τρέλανε" Μαρτίνς στην Αυστρία, βασικός στην Ευρώπη - "Εμπόδια" για Λαλά
| 2021-07-01 12:38:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Τρέλανε" Μαρτίνς στην Αυστρία, βασικός στην Ευρώπη - "Εμπόδια" για Λαλά

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Τρέλανε" Μαρτίνς στην Αυστρία, βασικός στην Ευρώπη - "Εμπόδια" για Λαλά

Ποιος έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην προετοιμασία και αλλάζει τα πλάνα; Τα πρώτα συμπεράσματα για τη νέα ομάδα που "χτίζει" ο Πορτογάλος προπονητής και ποιοι έχουν αποκτήσει ήδη προβάδισμα για να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα, στα πρώτα επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος, που κατάφερε να βρεθεί από την... εξέδρα στη βασική ενδεκάδα αλλάζοντας θέση. Σίγουρα το τελευταίο που περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι μετά από τρεις δεξιούς μπακ που πέρασαν από το ρόστερ (Ντρέγκερ, Ραφίνια, Λαλά) ήταν να βρεθεί ξαφνικά βασικός ως πλάγιος οπισθοφύλακας ο Ανδρούτσος!

 

Με τη δουλειά και την επιμονή του, ο Έλληνας άσος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και έφτασε μέχρι και την Εθνική Ελλάδας, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο του γκολ σε διεθνές επίπεδο, κόντρα στη Νορβηγία.

 

Το μεγαλύτερο κέρδος του Ανδρούτσου είναι ότι μετά από αρκετές σεζόν που πάλευε για μια θέση στο ρόστερ, έφτασε επιτέλους στην καθιέρωση. Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος παίκτης δεν δίνει εξετάσεις, αλλά θεωρείται πλέον σημαντικό μέλος της ομάδας. Πατάει γερά στα πόδια του και παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ενώ η πίστη του Μαρτίνς στο πρόσωπο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο πρώτο φιλικό της χρονιάς.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ανδρούτσος θα βάλει και φέτος δύσκολα στον Κένι Λαλά, δίνοντας μάχη με τον Γάλλο για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.
 



 

Να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες ώστε να ανεβάσει τις μετοχές του προσπαθεί και ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, που βλέπει ότι του δίνεται μια ευκαιρία από τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζοσέ Σα.

 

Ο Ισλανδός γκολκίπερ δεν δέχθηκε γκολ κόντρα στην Κράσνονταρ, αλλά είχε και ένα σοβαρό λάθος με κακή έξοδο σε κόρνερ, που δεν κατέληξε σε τέρμα για τους Ρώσους. Πάντως, ο Μαρτίνς έχει σε εκτίμηση τον Κρίστινσον, ο οποίος συνήθως προσφέρει σταθερότητα όταν αγωνίζεται και είχε δημιουργήσει μια εξαιρετική τριάδα, πίσω από τον Σα και μπροστά από τον Τζολάκη.

 

Το πιθανότερο είναι ότι και φέτος θα παλέψει με τον νεαρό Έλληνα για τη θέση του δεύτερου στην ιεραρχία, όμως από τη στιγμή που θα υπάρξει αλλαγή στον άσσο με την πώληση Σα, τίποτα δεν αποκλείεται. Ο Κρίστινσον θα δουλέψει και θα... ελπίζει πως μπορεί να "κλέψει" τη θέση από τον τερματοφύλακα που θα έρθει για βασικός, ειδικά εάν χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην ομάδα.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" για Καμαρά, στο κόλπο ο Τσιρίλο- "Διάλεξε" ο Ολυμπιακός
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags