Facebook Pixel Ολυμπιακός: O Σουρλής "τρώει" τη θέση του Τιάγκο Σίλβα;
| 2021-07-02 10:00:00

Αυτός θα είναι το μεγάλο… μπαμ Μαρινάκη - Ελληνας πιτσιρικάς "τελειώνει" ακριβοπληρωμένο μέσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός θα είναι το μεγάλο… μπαμ Μαρινάκη - Ελληνας πιτσιρικάς "τελειώνει" ακριβοπληρωμένο μέσο!

Η ανατροπή στα χαφ και οι πληροφορίες για μία σπουδαία μεταγραφή. Τι θα γίνει με τους εξτρέμ στο Λιμάνι, οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τις πρώτες εικόνες από την προετοιμασία και η απόφαση της διοίκησης για μία ακριβή προσθήκη.

Ολυμπιακός: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με τους εξτρέμ των Πειραιωτών, δεδομένου ότι έχει γίνει, περίπου, θέμα ευρείας λήψης η πληροφορία που θέλει τους Ερυθρόλευκους να φέρνουν στην ομάδα δύο εξτρέμ ενόψει τής νέας αγωνιστικής περιόδου. Μόνο που το sportdog.gr έψαξε λίγο το θέμα και έμαθε ότι η αλήθεια βρίσκεται μακριά από αυτή την πληροφορία.

Δηλαδή; Αυτό που έχουν τώρα στον προγραμματισμό τους, στο Λιμάνι, είναι να φέρουν έναν εξτρέμ αλλά που να κάνει τη διαφορά, αυτό που λέμε από το πάνω ράφι, και όχι δύο παίκτες. Να δοθούν δηλαδή περισσότερα χρήματα και βαρύτητα για να έρθει ένας παίκτης που να ξεχωρίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς στην ομάδα υπάρχουν ήδη λύσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Για παράδειγμα υπάρχει ο Μασούρας που την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν αξιόπιστος, σκόραρε τα περισσότερα γκολ από τους εξτρέμ και έχει προοπτική μπροστά του, ενώ στην ομάδα υπάρχουν ακόμα οι Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, ακόμα και Βαλμπουενά! Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται, άλλωστε, να μην χρησιμοποιήσει 10άρι στη διάρκεια της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και παίκτες που είναι εκεί η φυσική τους θέση (π.χ. Βαλμπουενά ή όταν με το καλό επιστρέψει ο Φορτούνης), φέτος θα βρουν χρόνο συμμετοχής ως εξτρέμ.

"Τελειώνει" ο Τιάγκο Σίλβα για να μείνει ο Σουρλής;

Ακόμα, στα χαφ υπάρχει το ζήτημα με τον Σουρλή, που στην προετοιμασία έχει εξαιρετική παρουσία και, φυσικά, είναι ολόκληρο θέμα αν θα καταφέρει τη νέα αγωνιστική περίοδο να βρει χρόνο συμμετοχής έστω και ως αναπληρωματικός. Γιατί ο νεαρός άσος έχει προοπτική, το μέλλον φαίνεται ότι του ανήκει αν είναι υγιής, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει τη φετινή αγωνιστική περίοδο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Τη λύση στο συγκεκριμένο θέμα φαίνεται ότι θα την δώσει ο Τιάγκο Σίλβα, που όπως έχουμε γράψει ήδη εδώ, στο sportdog, δεν είναι σίγουρη η θέση του στο ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο παίκτης δεν προσαρμόστηκε ποτέ στον Ολυμπιακό στην πρώτη του σεζόν, αλλά έναν Πορτογάλο ποδοσφαιριστή στην ηλικία του δεν τον αφήνεις εύκολα χωρίς να το παλέψεις μαζί του.

Το ρεπορτάζ που υπάρχει αυτή την ώρα, πάντως, αναφέρει ότι δύσκολα θα συνεχίσει ο Τιάγκο Σίλβα στο Λιμάνι, για αυτό και στον Ολυμπιακό ψάχνουν για την πρόταση που θα μειώσει τη χασούρα σε σχέση με την περίπτωση του Τιάγκο Σίλβα, ειδικά μετά από το καλό δεύτερο μισό της σεζόν που έκανε στην Πορτογαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι! Ποια Α1; Αυτό θέλουν οι οπαδοί - Υπογράφει ονοματάρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags