Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγουν έξι παίκτες από το Λιμάνι!
| 2021-07-03 10:05:00

Έξι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Πουλάει και τον... ξεχασμένο - Απογοήτευση παίκτης 3 εκατομμυρίων

του Παναγιώτη Νικολάου
Έξι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Πουλάει και τον... ξεχασμένο - Απογοήτευση παίκτης 3 εκατομμυρίων

Ποιον "τέλειωσε" ο Μαρτίνς και ποιος ψάχνεται σε Αραβία-Τουρκία. Η νέα σεζόν θα βρει τους Πειραιώτες με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε τους πρώτους αποχαιρετισμούς. Εκτός όμως από τους "γνωστούς" που περιμένουν προτάσεις, υπάρχουν και οι εκπλήξεις...

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους συνεχίζεται με σειρά φιλικών, αλλά και... μπόλικη ατυχία, λόγω των σοβαρών τραυματισμών του Κώστα Φορτούνη και του Τικίνιο Σοάρες. Οι δύο απώλειες ίσως αναγκάσουν τους Ερυθρολεύκους να βγουν στην αγορά, κυρίως για δεκάρι και δευτερευόντως για κεντρικό επιθετικό, αφού ο Φορτούνης θα απουσιάσει για πολύ μεγαλύτερο διάστημα συγκριτικά με τον Τικίνιο.

Πάντως, στο Λιμάνι αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις εκτός από προσθήκες. Δεν αναφερόμαστε μόνο στους Σα, Σεμέδο και Καμαρά, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό, αν και οι φίλοι της ομάδας τον έχουν... ξεχάσει ήδη.

Ο Τυνήσιος αμυντικός έχει περάσει τις δύο τελευταίες σεζόν ως δανεικός στην Τουρκία. Ο τελευταίος του δανεισμός, στη Ρίζεσπορ, ολοκληρώθηκε και ο Μεριά επέστρεψε στο Λιμάνι, αλλά δεν έχει ελπίδες να πάρει θέση στο ρόστερ. Ήδη ο διεθνής άσος έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να βρει ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του, με την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία να φαντάζουν ως οι πιθανότεροι προορισμοί του.

Ο Μεριά τα πήγε πολύ καλά στη Ρίζεσπορ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 28 συμμετοχές πέρυσι, και έχει πέραση στην τουρκική αγορά. Το ίδιο ισχύει και για τη Σαουδική Αραβία, αφού και το καλοκαίρι του 2019 υπήρξαν κρούσεις από αραβικές ομάδες στον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Πέπε Ροντρίγκες, που παίρνει ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία, όμως δεν φαίνεται να τις αξιοποιεί. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του είναι μεγάλα και προβληματίζει με την τάση του να "πουλάει" εύκολα την μπάλα, στοιχείο που σίγουρα δεν βοηθά έναν κεντρικό χαφ να αναδειχθεί.

Με δεδομένο ότι ο Πορτογάλος μέσος κόστισε 3.000.000 ευρώ και ο Μαρτίνς τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή, θα έχει κι άλλες ευκαιρίες να δείξει την αξία του. Πάντως, το δείγμα γραφής είναι μέχρι στιγμής αρνητικό και σε αυτό προστίθεται η κάκιστη παρουσία στο πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν, που ανάγκασε τον Ολυμπιακό να τον στείλει δανεικό στη Φαμαλικάο.

Ίσως να μην είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στο υψηλό επίπεδο των Πειραιωτών, αλλά στη Φαμαλικάο ο Πέπε έκανε καλές εμφανίσεις και οι μετοχές του παραμένουν ψηλά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις πορτογαλικές ομάδες που παρακολουθούν την παρίπτωση του 24χρονου άσου και ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για τον παίκτη, εφόσον δεν "στεριώσει" στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς για αντι-Φορτούνη, πάνω από 3 εκατ.-Τα... σκάει για κίπερ,"επιστροφή" Καρβάλιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags