Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Γιοβάνοβιτς - Συμφώνησε με Ολυμπιακό και τώρα τον... στέλνουν ΑΕΚ!
| 2021-07-03 19:51:00

Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Γιοβάνοβιτς - Συμφώνησε με Ολυμπιακό και τώρα τον... στέλνουν ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Γιοβάνοβιτς - Συμφώνησε με Ολυμπιακό και τώρα τον... στέλνουν ΑΕΚ!

Η έκπληξη Μιλόγεβιτς με τον "φευγάτο" και η πώληση Έλληνα άσου. Ποιος είναι ο εξτρέμ που είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες αλλά δεν ήρθε στο Λιμάνι και τώρα βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων; Οι πρώτες αποφάσεις για το ρόστερ και η "κλεισμένη" μεταγραφή που... χάλασε ο Σέρβος κόουτς του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Φρέσκο πράγμα, φρέσκο παρασκήνιο και follow up,με Μιχείες για τον Γιοβάνοβιτς που έκοψε τον... Φελαϊνί του Κομπότη, για μια ανέκδοτη περσινή ιστορία όπου ο Ολυμπιακός τελικά δεν ενεργοποίησε την προφορική συμφωνία με τον Κέβιν Μπούα, για τον προτεινόμενο φέτος Ελβετό εξτρεμ στην ΑΕΚ αλλά και σε μια ακόμη ομάδα της ελληνικής Big 5 και για τις ιδιαιτερότητες της μεταγραφής δεξιού μπακ στην ´Ενωση σε συνάρτηση με τι ισχύει και τι περιμένουν για Μπακάκη και Νταντσένκο!

1η) Τι έγινε με την σχεδόν βέβαιη μεταγραφή - προ έλευσης Γιοβάνοβιτς - του Νίκα από τον Λεβαδειακό στον Παναθηναϊκό; Την έκοψε μαχαίρι ο Ιβάν!! Παρότι ο Κομπότης παραμένει "μυστικοσύμβουλος" του Αλαφούζου, ο Σέρβος κόουτς άναψε... κόκκινο για τον αμυντικό μέσο ή αλλιώς Φελαϊνί της Λιβαδειάς!!

2η) Ο Κέβιν Μπούα σίγουρα έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Αν της κάνει, πόσο μάλλον αν οι "κιτρινόμαυροι" ασχολούνται με την περίπτωσή του θα σας...γελάσω. Κυκλοφορεί πάντως ελεύθερος (without club), παίζει βασικά αριστερός εξτρέμ (αλλά και δεξιά), το κασε του είναι στο... μπάτζετ Μελισσανίδη και έχει ΔΥΟ συγκεκριμένους φαν στον "κιτρινόμαυρο" Οργανισμό. Οπότε υπάρχουν οι... συνθήκες για να γινόταν ή να γίνει προσεχώς κάτι αφού η μεταγραφή εξτρέμ δεν αποτελεί αυτή την στιγμή μεταγραφική προτεραιότητα των Παπαδημητρίου/Κονέ - Μιλόγεβιτς. Ο 28χρονος Ελβετός πέρασε την σεζόν του στην Λεγκανές, με συνολικά 26 συμμετοχές/5 γκολ/1 ασιστ, στην οποία είχε πάει στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, τον περασμένο Οκτώβριο με μονοετές συμβόλαιο κι αυτόματη ανανέωση αν η ομάδα ανέβαινε/επέστρεφε στην Πριμέρα(δεν συνέβη). 

3η) Θυμήθηκα για τον Κέβιν Μπούα πως το περασμένο Ιούλιο στην Βασιλεία (την προηγούμενη ομάδα του, με την οποία δεν ήθελε να ανανεώσει), είχαν μάθει και το έλεγαν ακόμη και σε Έλληνα ατζέντη με τον οποίο έχουν κάνει δουλειές, πως ο Μπούα είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό αλλά με έναν...αστερίσκο! Συγκεκριμένα, με τους "ερυθρόλευκους" να συμφωνούν μαζί του, με το δικαίωμα  όμως, να την ενεργόποιούσαν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι τα μέσα Αυγούστου διαφορετικά μετά ο παίκτης θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα, πάντα ως ελεύθερος. Μάλιστα την συγκεκριμένη ενημέρωση φέρεται να είχε κάνει στην Βασιλεία τότε, τον Ιούλιο του 2020, ο πατέρας του Μπούα που λειτουργεί και ως ατζέντης του...

4η) Τελικά ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε ποτέ την προφορική συμφωνία με τον Κέβιν Μπούα, μάλλον με... ευθύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια οι "ερυθρόλευκοι" θα τον έπαιρναν για συμπληρωματικό και όχι για βασικό εξτρέμ. Ο Μπούα που έχει δώσει το...χρονικό αβάντζο στον Ολυμπιακό και τον περίμενε, ψαχνόταν μετά σχεδόν για 2 μήνες και κατέληξε τελικά στην Λεγκανές τον... Οκτώβριο! Γενικά είναι παίκτης που και φέτος δεν δείχνει να βιάζεται να κλείσει κάπου. Οι πηγές μου μάλιστα είναι κατήγορηματικές πως εκτός από την ΑΕΚ έχει προταθεί και σε άλλη ελληνική ομάδα της Big 5 (σίγουρα ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός, για να μην δημιουργηθεί ...σύγχυση)!

5η) Στην ΑΕΚ πάνε για να κλείσουν (τον κλεισμένο)Λε Ταλέκ, Αραούχο, αριστερό μπακ και εξτρεμ. Αν τους ξαναπροκύψει...Εντσάμ δεν το ξέρω τώρα αλλά και να υπάρχει αυτή η προοπτική μετά το πρόσφατο"φιάσκο" θα το κρατάνε/κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό οι "κιτρινόμαυροι". Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως αν γίνει μεταγραφή δεξιού μπακ, θα είναι η ... τελευταία. Κι αφού πρώτα τσεκαριστουν οι Μπακάκης (για βασικός) και Νταντσένκο (δεύτερη ευκαιρία) από τον Μιλόγεβιτς αλλά και περιμένοντας/ εξαντλήσουν οι Παπαδημητρίου - Κονέ τα χρονικά περιθώρια μπας και σκάσει πρόταση με εξαψήφιο νούμερο είτε για τον Έλληνα, είτε για τον Ουκρανό δεξιό μπάκ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα "σπρώχνει" για δύο... μπαμ ο Τίγρης - 400.000 για τον "τελειωμένο" - Έκπληξη με Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags