Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Πινακάς θα είναι, σε πρώτη φάση, ο αντι-Τικίνιο στο Λιμάνι!
| 2021-07-04 10:05:00

Μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό - Έλληνας ο αντι-Τικίνιο; - Stop Μαρτίνς σε "σίγουρη" πώληση!

Του Αδέσποτου
Μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό - Έλληνας ο αντι-Τικίνιο; - Stop Μαρτίνς σε "σίγουρη" πώληση!

Ποιος ήρθε Ελλάδα για τη Γλυφάδα και δεν ήξερε την ομάδα; Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Ολυμπιακό, μεταγραφές και Superleague. Παρασκήνια που ακούστηκαν στην εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00-20.00!
 

Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος σας κρατούν συντροφιά Σάββατο και Κυριακή για ένα δίωρο 18:00-20:00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

** Χρειάζεται άραγε μεταγραφή ο Ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό του Τικίνιο; Έχω να πω, ότι ο Ολυμπιακός έχει Ελ Αραμπί και Χασάν. Ο Ελ Αραμπί έπαιξε στο φιλικό και έκανε παπάδες. Λες και δεν είχε προέλθει από αποχή. Τον Τικίνιο τον βλέπω έτοιμο τον Οκτώβριο. Για 4 μήνες δεν πας για μεταγραφή σέντερ φορ.

Υπάρχει η περίπτωση του Πινακά που είναι 9,5άρι... Για να καλυφθεί το κενό εκ των έσω. Ενδεχομένως να χρειαστεί και αντί-Φορτούνης.

** Καλά νέα υπάρχουν για τον Μπα. Ενδεχομένως να προλάβει τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

** Δημοσιεύματα λένε, ότι ο Σισέ θα επιστρέψει για να φύγει. Εγώ ξέρω, ότι ο Μαρτίνς τον θέλει στον Ολυμπιακό. Τον υπολογίζει. Το έχει δηλώσει. Εγώ πιστεύω, ότι αν δεν περάσει ο Αύγουστος δεν πρόκειται να φύγει ο Σισέ.

*** Θυμάστε τον Ντάλσιο, κεντρικό μέσο του Πανσερραϊκού με κοτσιδάκια; Ανακοινώθηκε από τον Ιωνικό. Είναι η 10η μεταγραφή του Ιωνικού. Θυμάμαι μία ιστορία, ότι ο Τσιριγώτης έδινε στον Πλατέλλα 25.000 Ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα η πρώτη πρόταση του Τσιριγώτη ήταν 15.000. Το θέμα είναι, ότι ο Πλατέλλας ήταν ο πρωταγωνιστής της ανόδου στη Super League.

** Διάβαζα μεσοβδόμαδα “Βόμβα ο Ιωνικός, παίρνει Ρομαό”. Ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα στα 38 του. Από τότε που ήταν στον Ολυμπιακό είχε αγαπημένο στέκι τη Γλυφάδα. Είχε έρθει στη χώρα πριν ανακοινωθεί από την ομάδα της Νίκας και τον ρωτούσαν, πού θα πάει και δεν ήξερε πως την έλεγαν την ομάδα. Δεν τον ενδιέφερε που θα πάει. Απλά να έρθει στην Ελλάδα, να παίξει μπάλα και να είναι στη Γλυφάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει "μεταγραφάρα" σήμερα στον Ολυμπιακό! Top class άσος στο Λιμάνι - Ανατροπές - Η αλήθεια για Σα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags