Facebook Pixel Euro 2020: Ζουν το... όνειρό τους οι Δανοί - Εκπληκτικές σκηνές πριν φύγουν για τα ημιτελικά του Euro (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-04 23:45:00

Ζουν το... όνειρό τους οι Δανοί - Εκπληκτικές σκηνές πριν φύγουν για τα ημιτελικά του Euro (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ζουν το... όνειρό τους οι Δανοί - Εκπληκτικές σκηνές πριν φύγουν για τα ημιτελικά του Euro (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρόλιγκανς μετά την πρόκριση επί της Τσεχίας για τα προημιτελικά του Euro 2020 επέστρεψαν στην βάση τους πριν φύγουν για το Λονδίνο, με τους φίλους της ομάδας να τους επιφυλάσσουν μια αποθεωτική υποδοχή 

Euro 2020: Ολόκληρη η Δανία ζει ξανά το καλοκαίρι του 1992, με την εθνική ομάδα της χώρας να κάνει... θαύματα στην φετινή διοργάνωση και την πρόκριση στα ημιτελικά που θα αντιμετωπίσουν την Αγγλία την Τετάρτη (7/7) στο Γουέμπλεϊ.

Έτσι μετά την πρόκριση επί της Τσεχίας οι Ρόλιγκανς επέστρεψαν στην βάση τους για να προετοιμαστούν, λίγο πριν αναχωρήσουν και πάλι με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί λοιπόν οι συμπατριώτες τους ήθελαν να τους καλωσορίσουν όσο πιο ζεστά γινόταν, αλλά και να τους δώσουν ώθηση για μια ακόμα... χρυσή σελίδα πριν την αναμέτρηση με τα Τρία Λιοντάρια.

Όλα αυτό είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες Δανοί να αποθεώσουν τους δικούς τους ήρωες του Euro 2020, με τις σημαίες της χώρας να κοσμούν όλα τα μπαλκόνια του Χέλσιμπορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags