Facebook Pixel Euro 2020: Για αυτό έχασε την ευκαιρία ο Μίλερ στο Γερμανία - Αγγλία - Δεν χωράει το μυαλό ποιος ευθύνεται (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-05 23:27:00

Για αυτό έχασε την ευκαιρία ο Μίλερ στο Γερμανία - Αγγλία - Δεν χωράει το μυαλό ποιος ευθύνεται (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Για αυτό έχασε την ευκαιρία ο Μίλερ στο Γερμανία - Αγγλία - Δεν χωράει το μυαλό ποιος ευθύνεται (ΦΩΤΟ)

Τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά για τα Πάντσερ, αν ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου είχε σημαδέψει σωστά και είχε ισοφαρίσει την αναμέτρηση με τα Τρία Λιοντάρια για την φάση των "16" του Euro 2020

Euro 2020: Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πώς ο Τόμας Μίλερ κατάφερε να χάσει το ανεπανάληπτο τετ α τετ με τους Άγγλους, μην καταφέρνοντας να φέρει τον αγώνα της φάσης των "16" στα... ίσα.  

Βέβαια όλα... εξηγούνται όταν μάθαμε ότι αυτά έγιναν με τη... δύναμη του μυαλού κάποιου που είναι... μετρ του είδους. Τουλάχιστον αυτά είπε ο Γιούρι Γκέλερ.

Ο γνωστός μάγος ισχυρίστηκε ότι εκείνος ήταν υπεύθυνος για την χαμένη ευκαιρία του παίκτη της Μπάγερν, που έστειλε τους Άγγλους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι είμαι υπεύθυνος για τη χαμένη ευκαιρία του Μίλερ. Ήμουν έτοιμος να πάω στη σκηνή. Ήμουν πίσω από την κουρτίνα. Ο Shipi (γαμπρός του Geller) είχε την εφαρμογή του Euro στο κινητό του και παρακολουθούσα τον αγώνα. Ο άνθρωπος πίσω από το σαξόφωνο έβλεπε επίσης τον αγώνα και θα επιβεβαιώσει το γεγονός ότι καθώς ο Μίλερ ετοιμαζόταν να σουτάρει, φώναξα, «Ένα, δύο, τρία, στρίψε («bend»). Επίσης, και αυτός φώναζε το ίδιο, καθώς ο Μίλερ έκανε επαφή με τη μπάλα. Αντί να χρησιμοποιήσω τη λέξη «μετακινήσου», όπως έκανα το 1996, φώναξα στρίψε. Όταν είδα ότι η Αγγλία είχε κερδίσει, έτρεξα στη σκηνή και όλοι χειροκροτούσαν. Αν δείτε ξανά τη φάση σε αργή κίνηση, θα εκπλαγείτε με αυτό που βλέπετε. Η δύναμη του μυαλού είναι τεράστια", είπε για την χαμένη ευκαιρία του Euro 2020, σε ιστοσελίδα του Ισραήλ. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags