Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες ζαχαρώνουν τον Κριστιάν Παβόν!
| 2021-07-07 10:00:00

"Ο Ρικέλμε τον... στέλνει Ελλάδα - Έκρηξη και γκολ, τον αλλάζει επίπεδο - Μήνυση λόγω Ολυμπιακού"

του Γιώργου Κτενά
"Ο Ρικέλμε τον... στέλνει Ελλάδα -  Έκρηξη και γκολ, τον αλλάζει επίπεδο - Μήνυση λόγω Ολυμπιακού"

"Δείχνει να αδιαφορεί για το ποδόσφαιρο - Είναι πλέον τραγική κατάσταση"! Το sportdog.gr παρουσιάζει το Κριστιάν Παβόν, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, εξηγεί γιατί δεν έχει έρθει ακόμα στην Ευρώπη και παρουσιάζει τους λόγους που μπορεί να συμβεί αυτό φέτος για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Από ακτίνες Χ πέρασε τον Κριστιάν Παβόν για λογαριασμό τού sportdog ο Γιώργος Φράγκος, άριστος γνώστης τού ποδοσφαίρου στην Αργεντινή. Ο καλός συνάδελφος μίλησε για όλα τις παραμέτρους γύρω από την περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, σε μια ανάλυση που δεν πρέπει να χάσετε.   

"Θα αλλάξει το επίπεδο του Ολυμπιακού, αν... - Δύο αγκάθια με Παβόν - Δεν είναι Λοβέρα-Σολδάνο"



"Στην Αργεντινή έπαιξε ελάχιστα το τελευταίο διάστημα, λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού. Έπαιξε κάποια ματς αλλά δεν ήταν ο Παβόν που πήραν στο Μουντιάλ το 2018, ή που πήγε στο MLS τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν ακόμα και αρνητικός στα παιχνίδια που έπαιξε στην Αργεντινή μετά από τον τραυματισμό του. Στα καλά του, ως παίκτης δεν είναι σαν τον Λοβέρα ή τον Σολδάνο κ.λπ. Αν έρθει στην Ελλάδα και παίξει αυτό που είχε παίξει κάποτε στην Μπόκα, θα αλλάξει επίπεδο τον Ολυμπιακό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γ. Φράγκος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Εξτρέμ που σκοράρει, είναι απειλητικός, γρήγορος, εκρηκτικός, αυτά τα είχε και δεν τα έχασε ούτε στο MLS. Από εκεί και πέρα όμως είναι τα αγκάθια του τραυματισμού του αλλά και μετά η εικόνα που είχε. Πάντως είναι έτοιμος παίκτης, διαμορφωμένος, δεν θα έρθει στην Ελλάδα για να δημιουργηθεί".

"Για αυτό δεν ήρθε στην Ευρώπη - Τραγική κατάσταση στην Μπόκα - Μήνυση λόγω Ολυμπιακού"

Γιατί δεν ήρθε στην Ευρώπη νωρίτερα; Επίσης, τι γράφει ο Τύπος στην Αργεντινή για την περίπτωσή του;

"Είναι ένα θέμα γιατί δεν ήρθε στην Ευρώπη, αλλά θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τους μάνατζερ. Είναι πολύ δύσκολο να πάνε από την Αργεντινή απευθείας στην Ευρώπη, το βλέπω συχνά. Έχουν ως σκαλοπάτι τη Βραζιλία, το Μεξικό ή το MLS. Δοκιμάζονται εκεί και μετά έρχονται στην Ευρώπη. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως ο Παλάσιος που πήγε Λεβερκούζεν, αλλά σε γενικές γραμμές απευθείας πηγαίνουν ελάχιστοι. Ο Τύπος ασχολείται με το θέμα του Παβόν αλλά γενικότερα ασχολείται με Μπόκα που παίζει στο Λιμπερταδόρες. Γενικά υπάρχει προβληματισμός για την αποδυνάμωση της Μπόκα. Γιατί δεν είναι στο επίπεδο που ήταν κάποτε. Αλλά στο θέμα του Παβόν ο προπονητής της Μπόκα δεν τον θέλει και, ενδεχομένως, να μην τον θέλει και ο Ρικέλμε".

Μπορούμε να μιλήσουμε για χρήματα;

"Υπάρχει μια παράμετρος, μην την ξεχνάμε, στην Αργεντινή η οικονομική κατάσταση είναι τραγική. Δεν αποκλείεται να αναγκάζονται να τον θυσιάσουν για να βγάλουν τη χρονιά. Δεν πιστεύω ότι θα τον "σκοτώσουν", γιατί αφενός είναι η Μπόκα που πουλάει, αφετέρου έχει καριέρα ο παίκτης που είναι μεγάλη, με Μουντιάλ, τελικό Λιμπερταδόρες κ.λπ. Αν πάνε να τον "σκοτώσουν" θα υπάρξει αντίδραση, η Μπόκα δεν είναι σύλλογος που η διοίκηση κάνει ο,τι θέλει. Υπάρχει η αντιπολίτευση που θα παρέμβει. Δεν μπορεί να φύγει με λίγα. Όταν έδωσαν τον Σολδάνο, ο πρόεδρος της Ουνιόν έχει τραβήγματα για εκείνη την απόφαση γιατί η αντιπολίτευση του έκανε μήνυση γιατί τον έδωσε με λίγα χρήματα".

"Να βγάλει τσαγανό στον Ολυμπιακό - Αδιαφορεί για το ποδόσφαιρο; - Θα ανεβάσει Αραμπί-Χασάν"

Θεωρείς ότι μπορεί να "πιάσει" στον Ολυμπιακό;

"Το μόνο που έχω κάποια αμφιβολία είναι ο χαρακτήρας, όχι ότι είναι κακός. Αλλά δεν είναι δυνατός όπως έχω αντιληφθεί. Στα μεγάλα παιχνίδια δεν ήταν αυτός που θα έβγαινε να πάρει την ομάδα πάνω του, να κάνει το κάτι παραπάνω κ.λπ. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτός που ήταν στην Μπόκα, χωράει στον Ολυμπιακό. Αρκεί ο χαρακτήρας του να δείξει πείσμα, να βγάλει τσαγανό. Αυτόν τον καιρό ο Παβόν μού δίνει την εντύπωση μέχρι και ότι αδιαφορεί για το ποδόσφαιρο".

Τέλος, θέλω να μου πεις σε ποια 11άδα του Ολυμπιακού θεωρείς ότι θα ταίριαζε;

"Στην Μπόκα έπαιζε αριστερά και έπαιζε καλά. Δεν πιστεύω ότι έχει ζήτημα αν θα παίξει δεξιά αν θα παίξει στη μία ή την άλλη πλευρά, δημιουργεί ρήγματα, τραβάει αμυντικούς, θα κόψει την μπάλα στο πέναλτι για να μπει γκολ. Είναι διεισδυτικός, σκοράρει, αλλά δεν είναι αυτό που θα πεις ότι μπαίνει στην περιοχή και βάζει γκολ. Περισσότερο για να δημιουργεί είναι και έχει μεγάλο ρεπερτόριο στη δημιουργία. Είναι παίκτης τύπου Ποντένσε αλλά πιο αποτελεσματικός. Ο Αραμπί ή ο Χασάν είναι σαφές ότι αν έρθει ο Παβόν και είναι καλός, θα επωφεληθούν στο 100% γιατί και οι δύο ξέρουν να κινούνται και έχουν τοποθετήσεις και ο Παβόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Μαρινάκη με τον εξτρέμ - Φέρνει παίκτη από το πάνω ράφι - Ξηλώνεται 5+ εκατ. ο πρόεδρος!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags