Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Γάλλος εξτρέμ Γκρενιέ στο προσκήνιο!
| 2021-07-08 10:00:00

"Τα καλύτερα φάουλ στον κόσμο - Παίκτης Τσάμπιονς Λιγκ, στυλ Τσιάρτα - Συμμαζεύει τον Ολυμπιακό..."

του Γιώργου Κτενά
"Τα καλύτερα φάουλ στον κόσμο - Παίκτης Τσάμπιονς Λιγκ, στυλ Τσιάρτα - Συμμαζεύει τον Ολυμπιακό..."

Οι... βοήθειες που θα δώσει στον Μαρτίνς και η γρήγορη απόφαση. Ποια στοιχεία θα προσθέσει στο παιχνίδι των Πειραιωτών ο Κλεμέντ Γκρενιέ, αν έρθει στο Λιμάνι και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του. Το υψηλό επίπεδό του και πως θα "ανεβάσει" τη μεσαία γραμμή.
 

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο sportdog o Μιχάλης Σινάκος για τον Κλεμέντ Γκρενιέ, τον Γάλλο άσο τής Ρεν που το όνομά του έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων!

Ο καλός συνάδελφος είναι βαθύς γνώστης τού ποδοσφαίρου στη Γαλλία και πέρασε από ακτίνες Χ τον Γκρενιέ για λογαριασμό του sportdog.

"Τα καλύτερα φάουλ στον κόσμο - Στυλ Τσιάρτα - Συρτό και έξυπνο ποδόσφαιρο"



"Ο Γκρενιέ είναι 8αρο-10άρι, ενώ στην ανάγκη μπορεί να παίξει δίπλα στο 6άρι. Έχει εξαιρετικά στημένα και αρκετά καλή σεζόν φέτος στην Ρεν. Έχει παίξει και εθνική Γαλλίας, ενώ για εμένα τα φάουλ του ήταν κάποτε τα καλύτερα στον κόσμο - Ήταν μαθητής του Ζουνίνιο. Έχει ωραία πάσα, αλλά δεν είναι γρήγορος ής ντριπλαδόρος", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Μ. Σινάκος.

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Εγκεφαλικός παίκτης, φέρνει στο στυλ του Τσιάρτα, αλλά έχει μεγαλύτερη γκάμα: Μπορεί να βοηθήσει και πίσω. Αλλά παίζει συρτό και έξυπνο ποδόσφαιρο, είναι σε καλή ηλικία, είναι η γενιά Λακαζέτ".

"Εκεί τα θαλάσσωσε - Παίκτης για Τσάμπιονς Λιγκ - Δεν είναι αντι-Φορτούνης"

Οπότε μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού, που δεν κάνει μόνο πρωταθλητισμό στην Ελλάδα αλλά έχει και συμμετοχή κάθε χρόνο στην Ευρώπη;

"Παίζει σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει παίξει άλλωστε και με τη Λιόν σε τέτοιο επίπεδο. Ήταν παίκτης που έλεγες ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Δεν έχω να πω κάτι κακό, μάθαινα ότι όταν είχε πάει στην Ιταλία τα θαλάσσωσε και έχασε τον βηματισμό του. Αλλά πέρσι στη Ρεν ξαναβρήκε την όρεξή του".

Μπορεί να γίνει αντι-Φορτούνης στον Ολυμπιακό;

"Καλή περίπτωση, από όσα έχουν γραφτεί από τη Γαλλία είναι ό,τι καλύτερο. Αν πάσχει στο οργανωτικό ο Ολυμπιακός, στο συμμάζεμα στο κέντρο, ο Γκρενιέ είναι πολύ καλός. Δεν είναι ντριπλαδόρος όπως ο Φορτούνης για παράδειγμα, αλλά το ατού του είναι η γρήγορη απόφαση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ-"άλογο" από Σεβίλλη για Ολυμπιακό - Χαμός με τερματοφύλακα - Βασικός φέτος ο Κρίστινσον;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags