Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα μας... τρελάνει ο Στέρλινγκ - Η απάντηση για το πέναλτι που... ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-08 12:15:00

Θα μας... τρελάνει ο Στέρλινγκ - Η απάντηση για το πέναλτι που... ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θα μας... τρελάνει ο Στέρλινγκ - Η απάντηση για το πέναλτι που... ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

αμφισβητούμενο πέναλτι, που υπέδειξε ο Ντάνι Μακέλι και στη συνέχεια συμφώνησε και το VAR, στο 103ο λεπτό της παράτασης του δεύτερου ημιτελικού του Euro 2020 υπέρ των «Τριών Λιονταριών» έκρινε το ματς με 2-1.

Euro 2020: Η Αγγλία τα κατάφερε, αλλά όλοι συζητούν το πως τα κατάφερε για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια (1966) να προκριθεί σε τελικό κορυφαίου τουρνουά.

Το αμφισβητούμενο πέναλτι, που υπέδειξε ο Ντάνι Μακέλι και στη συνέχεια συμφώνησε και το VAR, στο 103ο λεπτό της παράτασης του δεύτερου ημιτελικού του Euro 2020 υπέρ των «Τριών Λιονταριών» έκρινε το ματς με 2-1. O Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι, έκανε λόγο για καθαρή παράβαση: 

«Μπήκα μέσα στην περιοχή, άπλωσε το πόδι του και με ανέτρεψε, είναι καθαρό πέναλτι. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ηταν ανατροπή», τόνισε ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι και συμπλήρωσε για το ματς: «Έπρεπε να παλέψουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που δεχτήκαμε γκολ στη διοργάνωση και θεωρώ ότι δείξαμε καλό πνεύμα καθώς επιστρέψαμε και πήραμε τη νίκη. Ξέραμε πως με τις δυνάμεις που είχαμε, την επιθετικότητα και τη δύναμη, θα καταφέρναμε να τους σπάσουμε στο τέλος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags