Έναν ποιοτικό χαφ για τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στην διοίκηση… τρέχουν να τον βρρουν.

Στη λίστα της ομάδας βρίσκεται ο Πορτογάλος μέσος, Αντριέν Σίλβα, που πρόκειται για εξαιρετική, αλλά και δύσκολη περίπτωση. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει στο βιογραφικό του μία σπουδαία καριέρα. Υπήρξε εμβληματικός αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 239 συμμετοχές ενώ έχει αγωνιστεί και σε Λέστερ, Μονακό και Σαμπντόρια. Έχει 14 συμμετοχές στο Champions League και άλλες 16 στο Europa League ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, που σήκωσε το Euro 2016.

Παράλληλα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν τις εξελίξεις από το… μέτωπο του Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο διάστημα των τεσσάρων μηνών που αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως γράφει η Metrosport, οι ιθύνοντες του συλλόγου δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν για μερικές ακόμη ημέρες την εξέλιξη του θέματος για τον Γκανέζο μπακ-χαφ.

Ο παίκτης ανήκει στην Τσέλσι και εκτιμάται πως όταν αρχίσει η προετοιμασία των Λονδρέζων (που κατέκτησαν πέρσι το Champions League), τότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το μέλλον του στους «μπλε».