Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Πρωτάθλημα με Μπίσεσβαρ; Πάλι Ολυμπιακός - Καλύτερο του Ολιβέιρα" - Τι έγινε με Γκαρσία-Λουτσέσκου
| 2021-07-10 14:02:00

"Πρωτάθλημα με Μπίσεσβαρ; Πάλι Ολυμπιακός - Καλύτερο του Ολιβέιρα" - Τι έγινε με Γκαρσία-Λουτσέσκου

του Γιώργου Κτενά
"Πρωτάθλημα με Μπίσεσβαρ; Πάλι Ολυμπιακός - Καλύτερο του Ολιβέιρα" - Τι έγινε με Γκαρσία-Λουτσέσκου

Τα εκατομμύρια του Σαββίδη, ο Πρίγιοβιτς και η συνάντηση με Γκοντσάρεβα. Γνωστός δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ μιλάει για τη μεταγραφή τού Ολιβέιρα στην ομάδα αλλά και στους παίκτες που δεν έχουν έρθει ακόμα, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει σχέδιο για τις επόμενες κινήσεις.
 

ΠΑΟΚ: Σημαντική ανάλυση για όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν ή δεν υπάρχουν στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου αυτό το διάστημα έκανε ο Νίκος Πετρουλάκης στο sportdog, καθώς γνωρίζει σε βάθος όλα τα θέματα γύρω από τον Δικέφαλο.

Ο πεπειραμένος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στη μεταγραφή τού Ολιβέιρα στην ομάδα αλλά και στους παίκτες που δεν έχουν έρθει ακόμα στην ομάδα, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει σχέδιο για τις επόμενες κινήσεις.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία και το ενδεχόμενο παραμονής του στη β΄ ομάδα, καθώς υπάρχουν άνθρωποι στον Δικέφαλο που δεν τον θέλουν!

"Καλύτερον του Ολιβέιρα με 1 εκατ. - Αυτόν θέλει να ξεφορτωθεί - Κουράστηκε ο κόσμος με αυτούς τους παίκτες"

"Θα μπορούσε να βρει και καλύτερο παίκτη από τον Ολιβέιρα ο Δικεφαλος, ειδικά με το 1 εκατ. που του δίνει τον χρόνο. Αλλά εδώ, για εμένα, υπάρχει κάτι άλλο, καθώς με δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου ήρθε με σκέψεις να ξαναφτιάξει την ομάδα του παρελθόντος, με επιστροφή Μπίσεσβαρ και παραμονή Καντουρί, περίμενα τουλάχιστον να φρεσκάρει λίγο τo υλικό. Ο κόσμος κουράστηκε με τους ίδιους παίκτες, οι οποίοι είναι και κορεσμένοι και δεν μπορεί να περιμένει κάτι καινούργιο από τον Καντουρί και τον Μπίσεσβαρ. Επίσης, η ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί τον Εσίτι και δεν φεύγει. Επειδή λοιπόν ο προπονητής θέλει να επαναφέρει την ομάδα όπως ήταν πριν από 3 χρόνια, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι αυτοί οι παίκτες είναι και 3 χρόνια μεγαλύτεροι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Ν. Πετρουλάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

"Θα μπορούσε να βρει καλύτερους παίκτες από αυτούς η ομάδα. Το ζήτημα όμως είναι ποιος κάνει τις μεταγραφές, αυτό είναι το ερώτημα. Είμαι στο αθλητικό ρεπορτάζ από το 1980 και φέτος είναι η πρώτη που δεν ξέρω ποιος κάνει τις μεταγραφές. Υπάρχει μόνο ο Λουτσέσκου και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος όμως δεν έχει σχέση με το μεταγραφικό κομμάτι. Ποιος εισηγείται; Κανονικά ο αθλητικός διευθυντής είναι αυτός που βρίσκει παίκτης και προπονητή. Εδώ δεν υπάρχει αθλητικός διευθυντής".

"Πρίγιοβιτς θέλει ο Λουτσέσκου - Με τον Μπίσεσβαρ θα πάρει πρωτάθλημα; - Δεν ζήτησε παίκτες ο Λουτσέσκου;"

Μπορούμε να πούμε τι θα γίνει μετά; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα έρθει ένας χαφ.

"Ήξερα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ΠΑΟΚ ότι υπάρχει συμφωνία με χαφ, εξτρέμ και αριστερό μπακ. Ο Λουτσέσκου ήθελε τον Πρίγιοβιτς, αν μπορούσε να έρθει. Αυτό ξέραμε μέχρι πριν από 20 μέρες. Σε αυτό το διάστημα δεν έγινε τίποτα, πλην του Τέιλορ και του Τζίμα. Ο Ιβάν Σαββίδης με δική του ανακοίνωση είπε ότι έφερνε τον Λουτσέκου για πρωταθλητισμό, αλλά με τον Μπίσεβαρ θα πάρει πρωτάθλημα; Στις 12 που φεύγει η ομάδα για την Ολλανδία, θα έχει τις μεταγραφές που χρειάζεται; Οι 3-4 μεταγραφές που ήθελε κανονιά ο ΠΑΟΚ, δεν είναι εδώ ακόμα. Πότε θα έρθουν;". 

Υπάρχει η διάθεση να ρίξει φέτος λεφτά ο Σαββίδης;

"Φέρνει Λουτσέσκου για το πρωτάθλημα και είπε ό,τι θα κάνει ο,τι του ζητήσει. Μήπως δεν ζήτησε ο Λουτσέσκου; Ο δισεκατομμυριούχος λέει πως θα κάνει ο,τι του πει ο προπονητής".

"Πάλι θα το πάρει ο Ολυμπιακός, αν... - Δεν θέλουν τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ - Δεν έχει επαφή με με Λουτσέσκου"

Γιατί δεν έχει ειδήσεις το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ;

"Το ρεπορτάζ του εδώ και 15 μέρες είναι αναμασήματα, τα ίδια και τα ίδια. Κουράσαμε τον κόσμο γιατί μας έχουν κουράσει και εμάς από τον ΠΑΟΚ. Μόνο κρίσεις κάνουμε και σχόλια γιατί δεν έχουν γίνει κινήσεις. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι που λένε "Ναι, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι μέχρι στιγμής και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και ο Άρης". Ναι, αλλά δεν πρέπει να κοιτάζεις τι κάνουν αυτοί, αλλά τι θα κάνεις εσύ. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει ομάδα που και καμία μεταγραφή να μην κάνει, πάλι θα το πάρει έτσι όπως είναι η ομάδα του. Χρειάζεται να πάρει 4 παίκτες 11άδας ο Δικέφαλος".

Τέλος, θέλω να μου πεις τι ισχύει με την περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία στον Δικέφαλο.

"Ο Γκαρσία μίλησε με την Γκοντζάροβα και στη συζήτηση που έκανε, κατέθεσε τις δικές του προτάσεις. Ζήτησε συγκεκριμένους συνεργάτες και η Γκοντζάροβα δεν του απάντησε. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον θέλουν τον Γκαρσία κάποιοι από τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που ο Γκρασία δεν τα πηγαίνει καλά ή, τέλος πάντων, δεν έχουν επαφή με τον Λουτσέσκου, πώς θα συνεργαστούν; Ο προπονητής τής β΄ ομάδας θα είναι κάτι σαν "βοηθός" ουσιαστικά τού Λουτσέσκου στην ουσία: Θα ζητήσει να δοκιμάσει στη β΄ ομάδα για παράδειγμα έναν παίκτη σε άλλη θέση, για να τον δει. Ο Γκαρσία, τυπικά, θα είναι υποχρεωμένος να τον ακολουθήσει. Θα το κάνει όμως ο Γκαρσία; Άρα, δεν θα είναι αποτυχημένο το εγχείρημα; Ο Γκαρσία θέλει να μείνει για να πάρει το δίπλωμα UEFA Pro, αν δεν υπήρχε το δίπλωμα θα είχε πάει στην Ισπανία". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου - Φέρνει… παικταρά ο Σαββίδης - Το πρώτο όνομα στη λίστα (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags