Facebook Pixel Survivor - Superleague: Αποκάλυψη από τον Σάκη Κατσούλη - Ο νικητής του Survivor μία... ανάσα από ομάδα του Big-4 (Audio)
| 2021-07-10 15:00:00

Αποκάλυψη από τον Σάκη Κατσούλη - Ο νικητής του Survivor μία... ανάσα από ομάδα του Big-4 (Audio)

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τον Σάκη Κατσούλη - Ο νικητής του Survivor μία... ανάσα από ομάδα του Big-4 (Audio)

Ο παίκτης που πήρε τις 100.000 ευρώ από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια είχε φτάσει πολύ κοντά σε μία μεγάλη μεταγραφή. Γιατί την... έχασε;
 

Survivor - Superleague: Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε μία ανάσα στο παρελθόν από τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο Σάκης Κατσούλης, μιλώντας στο 3ο και τελευταίο Live του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το Athens Metro Mall.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του φετινού Survivor αποκάλυψε ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτησή του, όμως ένας τραυματισμός που είχε πήγε πίσω την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά». 

«Έκανα τρομερές χρονιές στην Καλλιθέα, όπου έμεινα πέντε χρόνια. Και εξαιτίας ενός τραυματισμού έχασα μία μεγάλη μεταγραφή. Μετά από 10 ημέρες θα έφευγα με μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, αλλά τραυματίστηκαν σοβαρά. Είχα κάνει την καλύτερη μου χρονιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ο Σάκης Κατσούλης τόνισε πως προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να συνεχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακούστε το απόσπασμα για τον ΠΑΟΚ μετά το 34.40:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags