Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός "βάζει" 3 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δικέφαλου!
| 2021-07-11 14:15:00

Δύο μεγάλες συμφωνίες για ΠΑΟΚ - 3 εκατ. τον "τελειωμένο" - Παικταράς από Ιταλία - "Χουνέρι" σε Άρη!

Του Αδέσποτου
Δύο μεγάλες συμφωνίες για ΠΑΟΚ - 3 εκατ. τον "τελειωμένο" - Παικταράς από Ιταλία - "Χουνέρι" σε Άρη!

Ποιος βοηθάει στην εντυπωσιακή πώληση και η μεγάλη μεταγραφή. Στον Δικέφαλο... τρέχουν για να κλείσουν άμεσα δύο μεγάλα deals, μία πώληση και μία... άφιξη. Ποιος είναι αυτός που φεύγει, από που φέρνει πρωτοκλασάτο άσο και γιατί είναι έξαλλος ο Θοδωρής Καρυπίδης.

ΠΑΟΚ: Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν για ένα ακόμα Σάββατο οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό.

** Το μοναδικό σοβαρό παράπονο του Ιβάν Σαββίδη από τον Όλαφ Ρέμπε ήταν ότι έδωσε 3 εκατομμύρια ευρώ και του έφερε τον Αντόνιο Τσόλακ για βασικό επιθετικό. Ο Γερμανός, παρότι παραιτήθηκε, φρόντισε ώστε ο Τσόλακ να πάει δανεικός στη Μάλμε και μάλιστα στη συμφωνία μπήκε  οψιόν αγοράς λίγο χαμηλότερη από τα 3 εκατομμύρια που έδωσε ο Δικέφαλος για να τον πάρει από τη Ριέκα. Η Μάλμε σκέφτεται πολύ σοβαρά να αγοράσει τον Κροάτη, ο οποίος έχει πετύχει 7 γκολ σε 11 ματς με τη φανέλα της, ενώ στον ΠΑΟΚ μέτρησε μόλις ένα γκολ σε 10 συμμετοχές.

**Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει πάσει θυσία την απόκτηση αμυντικού χαφ από τη διοίκηση. Μέχρι τώρα έπαιζαν στα ρεπορτάζ κυρίως οι Ντεϊόλα και Γκόσλινγκ. Εδώ και δύο μέρες έχει διαρρεύσει το όνομα του Αντριέν Σίλβα, που παίζει στη Σαμπτντόρια και το 2016 σήκωσε το Euro με την Πορτογαλία. Είναι μια δύσκολη και ακριβή περίπτωση, που εξετάζεται σοβαρά από τον ΠΑΟΚ. Γενικά, θεωρώ ότι κάποια από τις επόμενες μεταγραφές θα προέρχεται από την Ιταλία, λόγω και των επαφών του Λουτσέσκου, που θέλει να δουλέψει κάποια στιγμή στη γειτονική χώρα.

** Έξαλλος ο Θόδωρος Καρυπίδης γιατί κάποιος από την Ελλάδα τηλεφώνησε σε ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε και χάλασε τη μεταγραφή του Λέμος! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τσαφ" Ολιβέιρα σε ΠΑΟΚ: Αλλάζει θέση ο Λουτσέσκου; "Κλέβει" εξτρέμ από Ολυμπιακό - Όνομα-έκπληξη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags