Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για βασικό παιχταρά τού Δικέφαλου και τους Ερυθρόλευκους!
| 2021-07-12 10:00:00

Απίστευτο… χουνέρι Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ - "Αρπάζει" βασικό παίκτη από την Τούμπα με 1.2 εκατ. ευρώ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο… χουνέρι Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ - "Αρπάζει" βασικό παίκτη από την Τούμπα με 1.2 εκατ. ευρώ;

Βγάζει τα ασπρόμαυρα για να έρθει στο Λιμάνι και στον Μαρτίνς; Ποιος είναι ο ξένος άσος που ήταν ενδεκαδάτος με τον Πάμπλο Γκαρσία στη σεζόν που τελείωσε και απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες για το φετινό καλοκαίρι; Στο... κόλπο πάντως και ο Δικέφαλος, ενώ στο Λιμάνι δεν βιάζονται ιδιαίτερα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το όνομα του Ραχμάν Μπάμπα, που έπαιξε πέρυσι από τα μέσα της σεζόν στον ΠΑΟΚ, εσχάτως... εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. 

Μάλιστα, δημοσιεύματα παρουσιάζουν αρκετά... ψημένο τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν είναι εύκολη περίπτωση πάντως ούτε θα τελειώσει άμεσα. Με τα λεφτά όμως που προσφέρεται δηλαδή με 1,2 εκατ.Ευρώ δεν είναι απίθανο σενάριο να γίνει κάτι με Ολυμπιακό και Τσέλσι. Ξέρουμε, ότι η ομάδα του Πειραιά έχει βγάλει ένα ποσό της τάξεως των 2,6 εκατ. Ευρώ για αγορά παίκτη.

Εξάλλου τον Δεκέμβριο του 2020 ο Ραχμάν Μπάμπα ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τότε μεταφερόταν στο ρεπορτάζ, ότι ήταν δεύτερη επιλογή για τη θέση. Εν τέλει ο παίκτης πήγε δανεικός στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2021.

Όσον αφορά το θέμα του δεξιού μπακ, αν κρίνει ο Ολυμπιακός ότι πρέπει να πάρει, αυτό θα γίνει τέλη Αυγούστου. Δηλαδή αν είναι να γίνει μεταγραφή για αυτή τη θέση, θα γίνει στο τέλος των καλοκαιρινών μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η πιάτσα: "Κροτίδα" Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - Διεθνής παιχταράς - Τον αποθέωσαν στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags