Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου "απέβαλλε" τον Ουάρντα από το πρωινό πρόγραμμα!
| 2021-07-13 12:24:00

Χοντρό επεισόδιο στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ! Έδιωξε Ουάρντα ο Λουτσέσκου - Κλώτσησε μπάλα

Sportdog Team
Χοντρό επεισόδιο στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ! Έδιωξε Ουάρντα ο Λουτσέσκου - Κλώτσησε μπάλα

Ο Αιγύπτιος άσος δεν έλαβε μέρος στην πρωινή προπόνηση του Δικέφαλου μετά από απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε ένα απρόοπτο που ίσως αλλάξει τα σχέδια του Ρουμάνου προπονητή!

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου "απέβαλλε" τον Ουάρντα από το πρωινό πρόγραμμα!

Ο Αιγύπτιος άσος δεν έλαβε μέρος σε όλη τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Δικέφαλου, μετά από απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε ένα απρόοπτο που ίσως αλλάξει τα σχέδια του Ρουμάνου προπονητή!

Συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου έβγαλε εκτός τον Ουάρντα στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης επειδή ο τελευταίος δεν πειθαρχούσε σε αυτά που ήθελε. Ο Ουάρντα αντέδρασε και αυτό δεν άρεσε στον Λουτσέσκου - Με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει!

Ο Λουτσέσκου  ζήτησε να βγει εκτός προπόνησης και είπε: "Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σταματάμε για φάουλ και να αντιδράμε έτσι! Δεν υπάρχουν αυτά".

Ο Ουάρντα κάθισε μεν στον πάγκο, ωστόσο, αλλά κλώτσησε μια μπάλα, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει θέμα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Αιγύπτιος άσος έγινε θέμα μπροστά σε όλους τους παίκτες τού ΠΑΟΚ και μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει στη συνέχεια...

Γιατί είναι γνωστό ότι και στην προηγούμενη θητεία τού Ρουμάνου προπονητή δεν είχαν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και σίγουρα η συνέχεια, όσον αφορά αυτούς τους δύο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags