Facebook Pixel Ομάδα έκπληξη για τον Τσιγκρίνσκι - "Είναι σε διαπραγματεύσεις με την..." - Πως θα φανεί στην ΑΕΚ;
| 2021-07-13 20:44:00

Ομάδα έκπληξη για τον Τσιγκρίνσκι - "Είναι σε διαπραγματεύσεις με την..." - Πώς θα φανεί στην ΑΕΚ;

Sportdog Team
Ομάδα έκπληξη για τον Τσιγκρίνσκι - "Είναι σε διαπραγματεύσεις με την..." - Πώς θα φανεί στην ΑΕΚ;

Ο Ουκρανός αποτέλεσε παρελθόν από την Ένωση πριν λίγο καιρό με τον ίδιο όμως να μην το βάζει κάτω και να συνεχίζει να ψάχνει νέο προορισμό στην καριέρα του θέλοντας να δείξει στους ανθρώπους της Ένωσης, ότι ίσως έκαναν λάθος

Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι: Παρελθόν αποτέλεσε πριν λίγο καιρό από την Ένωση ο Ουκρανός αμυντικός, με τον ίδιο να ψάχνει τη νέα του ομάδα, που πιθανώς να είναι στην Πολωνία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της χώρας Sport.pl.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία, Νιετσιέτζα, όχι μόνο έχει ενδιαφερθεί για τον 34χρονο, αλλά έχουν κάτσει και στο τραπέζι για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε να υπογράψει. Μάλιστα τονίζεται ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του ΜάριουςΛεβαντόφσκι στον πάγκο της ομάδας, μιας και υπήρξε συμπαίκτης του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

"Μετά τους Λούκας Ποντόλσκι, Μικάλ Παζντάν, Ντόμινικ Φούρμαν και Άνταμ Χλούσεκ, δεν αποκλείεται σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο να δούμε στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθήματος και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Τσιγκρίνσκι είναι πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα που θεωρείται ωστόσο ως μία από τις χειρότερες μεταγραφικές αποτυχίες στην ιστορία του καταλανικού συλλόγου.

Ο Ουκρανός πήγε στη Μπάρτσα έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ και έμεινε εκεί μόνο για τη σεζόν 09-10. Η μετάβαση από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν ήταν επιτυχημένη, με τον "Τσίγκρκι" να επιστρέφει στην Ουκρανία, έχοντας παίξει μόνο 14 παιχνίδια.

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Ντνιπρο, για να πάει στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016. Ο 34χρονος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ τις τελευταίες πέντε σεζόν, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 24 φορές. Επομένως, δεν είναι ένας παίκτης που είχε ένα μεγάλο διάλειμμα με το ποδόσφαιρο, αλλά ένας ενεργός ποδοσφαιριστής.

Η Πολωνία μπορεί να είναι η επόμενη στάση στην γεμάτη καριέρα του Ουκρανού αμυντικού. Η νεοφώτιστη Νιετσιέτζα, διαπραγματεύεται με τον Τσιγκρίνσκι. Είναι σημαντικό ότι ο προπονητής της είναι ο Μάριους Λεβαντόφσκι, που ήταν συμπαίκτης με τον Ουκρανό στη Σαχτάρ", αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags