Facebook Pixel Πάει για μεγάλο "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Τσεκάρει παίκτη της Ίντερ για αριστερό μπακ
| 2021-07-13 22:08:00

Πάει για μεγάλο "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Τσεκάρει παίκτη της Ίντερ για αριστερό μπακ

Sportdog Team
Πάει για μεγάλο "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Τσεκάρει παίκτη της Ίντερ για αριστερό μπακ

Οι Ερυθρόλευκοι μετά και την ολοκλήρωση την υπόθεσης του νέου τερματοφύλακα, ρίχνει το βάρος τους στην απόκτηση του παίκτη που θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας με τα δημοσιεύματα να τον εμπλέκουν σε σενάριο που αναφέρει ότι ενδιαφέρεται για παίκτη των νερατζούρι

Ολυμπιακός - Νταλμπέρτ Ενρίκε: Συνεχίζουν οι Ερυθρόλευκοι να αναζητούν το κατάλληλο αριστερό μπακ, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τον 27χρονο Βραζιλιάνο.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Ίντερ δεν έχει ρόλο στην ομάδα, με τον ίδιο να ψάχνει για το νέο του σταθμό και τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές, η Τράμπζονσπορ αλλά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, να ενδιαφέρονται.

Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία τονίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ο βασικός ανταγωνιστής της ομάδας από τη γειτονική χώρα, όμως η πρόταση που έχει καταθέσει είναι μικρή. Μάλιστα η Τράμπζονσπορ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για τον δανεισμό του Νταλμπέρτ Ενρίκε και μπορούν άμεσα να προχωρήσουν την υπόθεση, όμως φοβούνται ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επανέλεθει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags