Facebook Pixel Στην έξοδο τρείς ξένοι παίκτες του ΠΑΟ - "Τρέλανε" το κόσμο ο ένας με τις εμφανίσεις του
| 2021-07-13 23:55:00

Στην έξοδο τρείς ξένοι παίκτες του ΠΑΟ - "Τρέλανε" τον κόσμο ο ένας με τις εμφανίσεις του

Sportdog Team
Στην έξοδο τρείς ξένοι παίκτες του ΠΑΟ - "Τρέλανε" τον κόσμο ο ένας με τις εμφανίσεις του

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που κοιτάει ο Παναθηναϊκός για να δυναμώσει την ομάδα για τη νέα σεζόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει σε αυτούς που δεν καλύπτουν τα στάνταρ του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επισπευσθούν οι αποχωρήσεις

Παναθηναϊκός: Εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν οι Πράσινοι προχωρούν με γοργά βήματα και τις υποθέσεις αποχωρήσεων, με τους πρώτους που βρίσκονται κοντά στην έξοδο να είναι οι  Γιουνούς Σανκαρέ, Γιασίν Αγιούμπ και Χουάν Περέα.

Για τον πρώτο υπάρχει ήδη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, με τον Σενεγαλέζο να μην είναι στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα συνεχίσει στο Τριφύλλι. Η υπόθεση έχει περάσει στις διαπραγματεύσεις και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα.

Για τον Αγιούμπ, τόσο η Ζάμαλεκ, αλλά και σύλλογος της Τουρκίας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να πιέζουν το Μαροκινό να βρεθεί λύση ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του, μιας και έτσι θα γλιτώσουν αρκετά χρήματα, καθώς αυτό λήγει το 2023.

Τέλος όσον αφορά τον Περέα, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει το ενδιαφέρον του ΠΑΣ και είναι θετικός στο να τον παραχωρήσουν ως ελεύθερο τις επόμενες μέρες, κρατώντας όμως ένα 35% σε ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags