Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τηλεφώνημα "Τίγρη" σε Μανωλά, γιατί έφτασε σε Τσιάρτα - Ντόμινο με Τουρκία... φέρνει εξτρέμ στο Λιμάνι
| 2021-07-13 22:41:00

Τηλεφώνημα "Τίγρη" σε Μανωλά, γιατί έφτασε σε Τσιάρτα- Ντόμινο με Τουρκία φέρνει εξτρέμ στο Λιμάνι

Οι Μιχείες
Τηλεφώνημα "Τίγρη" σε Μανωλά, γιατί έφτασε σε Τσιάρτα- Ντόμινο με Τουρκία φέρνει εξτρέμ στο Λιμάνι

Νέο όνομα για Ολυμπιακό και 4 δανεικοί του ΠΑΟ σε ομάδα της Superleague. Αποκαλυπτικό και... φρέσκο ρεπορτάζ για όσα γίνονται στην ΑΕΚ και τη μεγάλη επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και για το μεταγραφικό ντόμινο των τελευταίων ωρών, που φέρνει τον Ενκουντού ξανά στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ.

Έχω κι άλλα μεταγραφικά "ντόμινο" στα οποία εμπλέκεται ο Ολυμπιακκός, έχω κι άλλες πράσινες μεταγραφικές υποψηφιότητες για τον ΠΑΣ ΓΙάννινα, έχω και παρασκήνιο για τον... Μανωλά που έγινε Τσιάρτας στην ΑΕΚ Β' έχω και Πορτογάλο κόουτς που ετοιμάζεται για τους "ερυθρόλευκους"!! 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1η) Άργησε αλλά τον βρήκε (για την ώρα…), η ΑΕΚ, τον προπονητή για την ΑΕΚ Β´. Και το όνομα αυτού Βασίλης Τσιάρτας, ο πάλαι ποτέ "El Mago" του ελληνικού (και...σεβιλιάνικου) ποδοσφαίρου! Τόσο καιρό υπήρχε έτοιμος ο βοηθός (Παυλής),ο υπεύθυνος/έφορος (Ηλίας Ατματσίδης) αλλά περίμεναν τον προπονητή. Πρώτη επιλογή ο Μανωλάς αλλά ακόμη και το τηλεφώνημα, προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν άλλαξαν γνώμη στον (πικραμένο;) Στέλιο. Παρεμπιπτόντως αντιμετώπισε αυτή την εποχή της πανδημίας και θέμα υγείας, το οποίο μάλιστα και επικαλέστηκε στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης. Κάπως έτσι έφτασαν στον Τσιάρτα (που έχει και το σχετικό δίπλωμα προπονητικής) κι αν δεν κάνω λάθος αποτέλεσε θερμή εισήγηση του πρώην συμπαίκτη του στην μεγάλη ΑΕΚ, του Ατματσίδη. Οι αντιδράσεις πάντως τις τελευταίες ώρες είναι πολύ έντονες και η ανακοίνωση της Original δείχνει ξεκάθαρα την αντίθεση των οργανωμένων στο συγκεκριμένο θέμα.

2η) Τσιάρτας προπονητής στην ΑΕΚ Β', Ιμπαγάσα προπονητής στον Ολυμπιακό Β', πιθανότατα και Πάμπλο Γκαρσία προπονητής στον ΠΑΟΚ Β' . Μιλάμε για... πολύ μπάλα από τρια σούπερ χαφ στην εποχή τους. Με τον Βονόρτα να συμπληρώνει το καρέ ως προπονητής του ΠΑΟ Β' , με τον παλαίμαχο στόπερ να φημίζεται για το δυναμικό παιχνίδι του. Παρεμπιπτόντως να δώσω ...πάσα στον εαυτό μου, αποκαλύπτοντας πως στον Ολυμπιακό Β´ και δίπλα στον Ιμπαγάσα, ως συνεργάτης του, θα τοποθετηθεί Πορτογάλος προπονητής. Με υπόδειξη ή όχι του Μαρτίνς, δεν το ξέρω...

3η) Καραγιάννης, ο στόπερ, με 3ετες συμβόλαιο και συνολικές αποδοχές 55.000. Περέα, ο Κολομβιανός φορ, πέρσι δανεικός στον Βόλο, με ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 35%. Οι δυο παίκτες του Παναθηναϊκού που μεταπήδησαν στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ πιθανότατα να ακολουθήσουν άλλοι δυο ταλαντούχοι. Για τον ένα, τον Σέχου, ήδη μίλησαν ο Χριστοβασίλης με τον ατζέντη του. Για τον άλλον, που είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, μίλησαν με τον ΠΑΟ για να δώσουν ένα μικρό χρηματικό ποσό τώρα (κάτω από 10.000 ευρώ) και ποσοστό μεταπώλησης 20 % για την επόμενη 3ετία.

4η) Στην Τουρκία έλεγαν σήμερα Τρίτη πως η Μπεσικτας είχε πάρει σαφέστατο προβάδισμα στην κούρσα απόκτησης του Ρόνι Λόπες, γιατί 'ακουμπάει" τα θέλω της Σεβίλλης.Αν πείσει και την πλευρά του παίκτη και του πατέρα του, τότε ίσως να υπάρξει και... deal. Σε αυτή την περίπτωση πάντως μπορεί να ισχύσει για τον Ολυμπιακό και το "ουδέν κακό, αμιγές καλούς"! Τι εννοώ; Όχι εγώ, οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως εφόσον η Μπεσίκτας πάρει δανεικό τον Ρόνι Λόπες, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τον δανεισμό του Ενκουντού στον Ολυμπιακό (μεταγραφικός πόθος απο πέρσι των "ερυθρόλευκων' και δη του Μαρτίνς), που πάει για δυο εξτρεμ. Άλλο ένα... ντόμινο στο οποίο θα εμπλακούν οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά απο εκείνο των Λόπες - Ρουι Πατρίτσιο - Σα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό- Κάνει την έκπληξη ο Μαρτίνς και διώχνει ξένο- Στηρίζει Έλληνα διεθνή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags