Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίκτης αποκάλυψη ο Αγκιμπού Καμαρά!
| 2021-07-14 10:00:00

Ο παίκτης-αποκάλυψη του Ολυμπιακού - "Κρυφός άσος" Μαρτίνς, βρήκε φορ - "Τέλος" μετά τον Άρη ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο παίκτης-αποκάλυψη του Ολυμπιακού - "Κρυφός άσος" Μαρτίνς, βρήκε φορ - "Τέλος" μετά τον Άρη ο...

Ο πιτσιρικάς που "τρέλανε" τον Πορτογάλο και πέφτει άμεσα στα βαθιά. Ενθουσίασε στις προπονήσεις και στην προετοιμασία και λόγω των προβλημάτων στην επιθετική γραμμή, αναμένεται να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής. Ποιοι αποχωρούν μετά το αποψινό φιλικό;

Ολυμπιακός: Ήταν προγραμματισμένο να δώσει το πιο δυνατό του φιλικό του ματς μέχρι στιγμής κόντρα στη Γαλατασαράι την Τρίτη (13/7), με τον Πέδρο Μαρτίνς να λογίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι ως πρόβα τζενεράλε για τις αναμετρήσεις στον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Εν τέλει, η διεξαγωγή του αγώνα ακυρώθηκε μετά το "μπλόκο" των ελληνικών Αρχών στην "Τσιμ Μπομ" και το... θέατρο του παραλόγου που ακολούθησε, που είχε ως αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα να επιστρέψει τελικά στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο, οι Πειραιώτες βρήκαν… εναλλακτική και τελικά θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη τον Άρη στο Φάληρο, στο ματς που είναι πρόβα-τζενεράλε για τα προκριματικά.

Ασχέτως πάντως όσα θα γίνουν στο ματς με τους Θεσσαλονικείς και το γεγονός ότι ορισμένες μεταγραφές-κλειδιά εκκρεμούν ακόμα, ήδη έχουν εξαχθεί χρήσιμα συμπεράσματα για το υπάρχον υλικό των πρωταθλητών Ελλάδας, τόσο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία όσο και στις προπονήσεις στου Ρέντη.

Ο Αγκιμπού Καμαρά αποτελεί μια από τις "αποκαλύψεις" της φετινής προετοιμασίας, καθώς ο νεαρός επιθετικός από τη Γουινέα έχει προκαλέσει χαμόγελα με την παρουσία του στις προπονήσεις. Ειδικά μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, ο μικρός δείχνει πολύ θετικά στοιχεία και αποδεικνύει το γιατί οι Ερυθρόλευκοι επένδυσαν πάνω του με ορίζοντα το μέλλον.

Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδίαζει να δώσει άμεσα (ίσως και κόντρα στον Άρη) χρόνο συμμετοχής στον 20χρονο άσο, ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στον κορυφή της επίθεσης όσο και στα "φτερά", με τον Πορτογάλο προπονητή να τον έχει δοκιμάσει σε αμφότερους τους ρόλους. Με δεδομένη την απουσία του Τικίνιο, ο Καμαρά θα μπορούσε να εξελιχθεί στον... κρυφό άσσο του Μαρτίνς για την επίθεση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αντιθέτως, κανένας... ενθουσιασμός δεν υπάρχει στο εσωτερικό του Ολυμπιακού για τους Πέπε Ροντρίγκες και Τιάγκο Σίλβα, που εξακολουθούν να προβληματίζουν με την παρουσία τους και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα αμφότεροι. Απεναντίας το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι να αποχωρήσουν και οι δύο από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Πορτογάλος κόουτς «έκοψε» και τους δύο από το αποψινό φιλικό με τους Θεσσαλονικείς, κίνηση που δείχνει πολλά για το μέλλον τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα-έκπληξη στον Ολυμπιακό! Αυτός βάζει 10 εκατ. στην ΠΑΕ - Τεράστια συμφωνία Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags