Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προκριματικό του Champions League - Θέλει προσοχή
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-14 21:53:00

Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προκριματικό του Champions League - Θέλει προσοχή

Sportdog Team
Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προκριματικό του Champions League - Θέλει προσοχή

Οι Ερυθρόλευκοι έμαθαν τον πρώτο τους αντίπαλο στην… μάχη τους ώστε να φτάσουν για ακόμα μια χρονιά στους "χρυσοφόρους" ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη

Ολυμπιακός: Η Νέφτσι Μπακού θα είναι η αντίπαλος των Ερυθρολεύκων στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Αζέροι, που είχαν προβάδισμα με 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό στην Τιφλίδα, τα… χρειάστηκαν μιας και στο 51' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Ράντιν. Το προβάδισμα βέβαια των Γεωργιανών δεν κράτησε πολύ μιας και εφτά λεπτά μετά η Νέφτσι θα ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαχμούντοφ, ενώ δέκα λεπτά μετά θα γυρίσει πλήρως τον αγώνα με τέρμα του Αλασγκάροφ, "κλειδώνοντας" την πρόκριση.

Έτσι ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει την Νέφτσι Μπακού με την πρώτη αναμέτρηση να γίνεται στις 21 Ιουλίου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με την ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Το προφίλ:

Η πρώην ομάδα του Κεϊσούκε Χόντα κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο Αζερμπαϊτζάν και μέσω αυτού να εξασφαλίσει την παρουσία της στα προκριματικά του επόμενου Champions League. Η εκ των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει την πορεία της από τον α' προκριματικό γύρο, όπου δίνει το «παρών» μετά το 1-0 επί της περσινής Πρωταθλήτριας, Καραμπάγκ, στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2020-2021!

Ασφαλώς, η αποχώρηση του Χόντα από το ρόστερ αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε αυτό των εντυπώσεων. Ο Ιάπωνας που με την παρουσία του εκεί από τον Μάρτιο και μετά πέτυχε 2 τέρματα σε 7 αναμετρήσεις, βοήθησε τα μέγιστα στην επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο δραματικό φινάλε, ενώ, έκανε και λίγο περισσότερο κόσμο ν' ασχοληθεί με την Νέφτσι, το όνομα της οποίας φυσικά έφτασε στην πατρίδα του Χόντα.

Ο Μιραμπντούλα Αμπάσοφ στην γραμμή κρούσης είναι ο άνθρωπος στον οποίο ποντάρουν στην Νέφτσι τουλάχιστον για να περάσουν στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μόλις πριν από λίγο καιρό. Οι όμιλοι του Europa League την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας παίξει τότε με τις Παρτιζάν Βελιγραδίου, Ίντερ και Ρούμπιν Καζάν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags