Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Έβαλε... Νέφτ(σ)ι και έριξε 3άρα στον Άρη! Γκολάρα Εμβιλά - "Παπάδες" ο Κουντέ
| 2021-07-14 22:54:00

Έβαλε... Νέφτ(σ)ι και έριξε 3άρα στον Άρη! Γκολάρα Εμβιλά - "Παπάδες" ο Κουντέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έβαλε... Νέφτ(σ)ι και έριξε 3άρα στον Άρη! Γκολάρα Εμβιλά - "Παπάδες" ο Κουντέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 των Θεσσαλονικιών, πριν αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού για τα προκριματικά του Champions League.

Ολυμπιακός - Άρης: Ένα απολαυστικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Άρη. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης και έκαναν την καλύτερη πρόβα τζερεράλε, πριν τα προκριματικά του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Καμαρά, ο Εμβιλά έκανε το 2-0 και ο Ραντζέλοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με ασίστ του Κουντέ που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του.

Το ματς

Παρότι ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, ο Άρης ισορρόπησε γρήγορα και κατάφερε να γίνει πιο απειλητικός από τους Πειραιώτες, οι οποίες έδιναν στην ουσία το πρώτο δυνατό τεστ, πριν την αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού (η οποία επικράτησε 2-1 της Ντιναμό Τυφλίδας) για τα προκριματικά του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν από το 15' και μετά, με κύριους εκφραστές των προσπαθειών τους τον Σάσα και τον Ματίγια.

Στο 16' η κεφαλιά του Μπεναλουάν, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έφυγε για λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μαντσίνι ύστερα από ωραία ανάπτυξη του Άρη βρήκε τον Σάσα που έπιασε το σουτ τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη. 27' Ο Άρης συνέχισε την πίεση του, δυσκολεύοντας αρκετά την κυκλοφορία των γηπεδούχων.

Στο 30' οι Θεσσαλονικείς έχασαν άλλη μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαντσίνι έστρωσε στον Γκάμα που σούταρε μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκών. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι το 38' που ο Ολυμπιακός στην πρώτη του καλή στιγμή κατάφερε να τους βρει μπόσικους και να τους επιφέρει πλήγμα.

Οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν στην κόντρα επίθεση, ο Ρατζέλοβιτς έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Καμαρά να νικάει από κοντά τον Ντένις με καρφωτή κεφαλιά. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0. Ο Ελ Αραμπί έκανε ένα μαγικό σκάψιμο για τον Εμβιλά που έπιασε σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους ερυθρόλευκους στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές εκ μέρους των δύο προπονητών οδήγησε στο να πέσει αρκετά ο ρυθμός. Λόγω κούρασης οι ομάδες αποσυντονίστηκαν. Έτσι και αλλιώς οι συνθήκες της πανδημίας εδώ και 1,5 χρόνο έχει επηρεάσει βαθύτατα τους παίκτες, το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Ο Ολυμπιακός κράτησε μία ακόμα καλή στιγμή, σαν το κερασάκι στην τούρτα της αναμέτρησης. Στο 78' ο Κουντέ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε ωραία στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος με επίδειξη κλάσης έκανε το 3-0,το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος (46' Χασάν), Σεμέδο (65' Βρουσάι), Παπασταθόπουλος (79' Αβραάμ), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79' Σουρλής), Μπουχαλάκης (65' Κουντέ), Καμαρά (46' Καμαρά), Ραντζέλοβιτς (79' Τσούμιτς), Μασούρας (46' Λαλά), Ελ Αραμπί (65' Μπα)

Άρης: Ντένις (46' Κουέστα), Σούντγκρεν, Σάκιτς, Δεληζήσης, Μπεναλουάν (83' Ασλανίδης), Σάσα, Ματίγια (54' Τζέγκο), Γκάμα (54' Φελίπε Μπρούνο), Γκαρσία, Μπερτόγλιο (54' Μήτρογλου), Μαντσίνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags