Facebook Pixel Ο απίστευτος Πέρεθ ξαναχτύπησε - Χυδαία επίθεση για άνθρωπο που έγραψε ιστορία με τη Ρεάλ
| 2021-07-14 23:57:00

Ο απίστευτος Πέρεθ ξαναχτύπησε - Χυδαία επίθεση για άνθρωπο που έγραψε ιστορία με τη Ρεάλ

Sportdog Team
Ο απίστευτος Πέρεθ ξαναχτύπησε - Χυδαία επίθεση για άνθρωπο που έγραψε ιστορία με τη Ρεάλ

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα ηχητικά ντοκουμέντα που αφορούν τον πρόεδρο των Μερένχες και μετά από τους Ραούλ, Κασίγιας και Κριστιάνο Ρονάλντο τα έβαλε και με έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία τόσο με την Βασίλισσα, όσο και με την εθνική ομάδα της Ισπανίας

Φλορεντίνο Πέρεθ - Ρεάλ Μαδρίτης: Συνέχεια στις αποκαλύψεις με ηχητικά ντοκουμέντα, από την Confidencial, Που έχουν να κάνουν με τον πρόεδρο των Μερέχνες.

Έτσι μετά τους Κασίγιας, Ραούλ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μουρίνιο ήρθε η ώρα να μιλήσει απαξιωτικά και για τον πρώην προπονητή της ομάδας, αλλά και της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

"Δεν ξέρει ούτε να προπονεί, ούτε από τακτική. Είναι ένας μπούφος. Κανείς δεν του προσφέρει δουλειά, γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν είναι προπονητής. Είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω δει στη ζωή μου.

Θα μπορούσες να ρωτήσεις τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, να σου πει τι σκέφτεται. Δεν είναι προπονητής. Ο Καμάτσο είναι προπονητής. Ήρθε ο Φίγκο και έγινε κατευθείαν στενός φίλος του Ραούλ και μαζί με τον Ιέρο έφτιαξαν την ομάδα", είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags