Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τσαμπουκάς με ποιότητα, βασικός στον ΠΑΟΚ - Θα ξεσηκώσει την Τούμπα - Γιατί δεν είναι... Ουάρντα"
| 2021-07-15 18:16:00

"Τσαμπουκάς με ποιότητα, βασικός στον ΠΑΟΚ - Θα ξεσηκώσει την Τούμπα - Γιατί δεν είναι... Ουάρντα"

του Γιώργου Κτενά
"Τσαμπουκάς με ποιότητα, βασικός στον ΠΑΟΚ - Θα ξεσηκώσει την Τούμπα - Γιατί δεν είναι... Ουάρντα"

Ο Νο1 στόχος του Δικεφάλου και οι δυνάμεις που "δεν αντέχουν" άλλο. Το sportdog.gr παρουσιάζει τον παίκτη που θέλουν οι Θεσσαλονικείς. Το αγωνιστικό προφίλ του, πώς θα βοηθήσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ποιο το μειονέκτημά του.

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάσμιν Κούρτιτς βρίσκεται ο Δικέφαλος και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον Σλοβένο χαφ!

"Τσαμπουκάς - Δεν κωλώνει στη μάχη - Θα πάρει την εξέδρα μαζί του"

"Ο Κούρτιτς είναι δυνατός παίκτης, παίζει στην 3άδα του άξονα, αλλά μπορεί να παίξει και πίσω από τους φορ. Είναι δυνατός, σκληρός, με καλά σουτ και από κοντινή και μακρινή απόσταση, με ηγετικά χαρακτηριστικά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γ. Γιαννούλας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Παίκτης που δεν κωλώνει να μπει στη μάχη, ακόμα και στους τσαμπουκάδες. Για αυτό και παίρνει αρκετές κάρτες. Θεωρώ ότι τα χαρακτηριστικά του θα αρέσουν στην εξέδρα του ΠΑΟΚ, δηλαδή αν σε κάποιο ντέρμπι κάνει τσαμπουκά θα πάρει την εξέδρα μαζί του".

"Για αυτό δεν βρέθηκε στο top6 της Ιταλίας - 11αδάτος στην Ελλάδα - Δεν είναι αντι-Ουάρντα - Αυτά θα δώσει στον ΠΑΟΚ"

Γιατί δεν βρέθηκε ποτέ σε μεγάλη ιταλική ομάδα;

"Εντάξει, το ιταλικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Ήταν παίκτης που είχε ρόλο σε όλες τις ομάδες του. Αλλά στις μικρομεσαίες ομάδες που αγωνίστηκε, όντως δεν βρέθηκε ποτέ στο top 6 της Serie A".

Στον ΠΑΟΚ, αν τελικά έρθει, θεωρείς ότι έχει δεδομένη παρουσία στο αρχικό σχήμα;

"Είναι σίγουρα παίκτης για την 11άδα, θεωρώ ότι θα κλειδώσει αμέσως στην 11άδα της ομάδας. Έχει την προσωπικότητα για να επιβληθεί και αν τον αποκτήσει ο Δικέφαλος θα βάλει στα χαφ του έναν παίκτη δυναμικό, ποιοτικό και έμπειρο". 

Μπορεί να γίνει αντι-Ουάρντα, τώρα που έχει προκύψει πρόβλημα με τον Αιγύπτιο;

"Παίζει πίσω από τους επιθετικούς υπό συνθήκες, αλλά δεν είναι αυτή η βασική του θέση. Κυρίως σε τριάδα στον άξονα θα παίξει αριστερός ή δεξιός ενδιάμεσος. Παίζει υπό προϋποθέσεις πίσω από τους φορ, αλλά αυτό δεν τον κάνει αντι-Ουάρντα".

Τέλος, θέλω να μου πεις ποια είναι τα νέα στοιχεία που θεωρείς ότι θα δώσει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ;

"Σίγουρα θα δώσει και ανασταλτικού τύπου χαρακτηριστικά, αλλά μπορεί να δώσει και τις κάθετες πάσες. Είναι καλή η εικόνα που έχω για αυτόν. Το γεγονός βέβαια ότι φεύγει από την Ιταλία, μετά από τόσα χρόνια, μπορεί να σημαίνει ότι καταλαβαίνει και μόνος του ότι δεν τον καλύπτουν οι δυνάμεις του για να συνεχίσει στη Serie A".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για παίκτη από κορυφαία ομάδα - Η… κλοπή του καλοκαιριού - Πρώτη "πόρτα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags