Facebook Pixel ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ - Προλαβαίνει ο Αραούχο; - Τι αποφάσισε ο Μιλόγεβιτς για τον Αργεντινό
| 2021-07-16 19:05:00

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ - Προλαβαίνει ο Αραούχο; - Τι αποφάσισε ο Μιλόγεβιτς για τον Αργεντινό

Sportdog Team
Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ - Προλαβαίνει ο Αραούχο; - Τι αποφάσισε ο Μιλόγεβιτς για τον Αργεντινό

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατέληξε στους εκλεκτούς για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στη Βελέζ Μοστάρ και ο Δικέφαλος κατέθεσε τη σχετικά λίστα των διαθέσιμων παικτών στην UEFA.

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν συμπεριελήφθη στη λίστα της ΑΕΚ για τα παιχνίδι με τη Βελέζ Μοστάρ (22 και 29 Ιουλίου), ωστόσο το ζήτημα είναι καθαρά διαδικαστικό και ο Αργεντινός θα βρεθεί κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η Ένωση δεν έχει ακόμα στα χέρια της το δελτίου του Αραούχο, συνεπώς ο παίκτης δεν μπορούσε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα προς το παρόν.

Παρ' όλα αυτά, μόλις το εν λόγω ζήτημα διευθετηθεί, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός θα προστεθεί στη λίστα, καθώς ο Δικέφαλος έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές ως τα μεσάνυχτα της παραμονής του πρώτου αγώνα.

Η λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με τη Βελέζ: 

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags