Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άσος του ΠΑΟ έγινε πλούσιος με απίθανη επένδυση - "Κόβει" το ποδόσφαιρο - Έξαλλοι στο Τριφύλλι!
| 2021-07-17 13:35:00

Άσος του ΠΑΟ έγινε πλούσιος με απίθανη επένδυση - "Κόβει" το ποδόσφαιρο - Έξαλλοι στο Τριφύλλι!

Άσος του ΠΑΟ έγινε πλούσιος με απίθανη επένδυση - "Κόβει" το ποδόσφαιρο - Έξαλλοι στο Τριφύλλι!

Κάθεται, πληρώνεται αδρά και "παίζει μπάλα" με τα κρυπτονομίσματα. Ποιος είναι ο ξένος άσος που έχει γίνει... Βέμερ, οι προτάσεις που απέρριψε και η απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά το τέλος του συμβολαίου του με τους Πράσινους.

Παναθηναϊκός: Ο Ούφε Μπεκ, το δίχως άλλο, αποτελεί ένα μεγάλο βαρίδι για τον Παναθηναϊκό. Αγωνιστικό και οικονομικό. Αγωνιστικό, επειδή ο παίκτης δεν μπορεί να προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα. Οικονομικό, φυσικά, από τη στιγμή που εδώ και δύο χρόνια κάθεται και πληρώνεται με πάνω από 150 χιλ. ευρώ ετησίως!

Το πιο απίστευτο, όμως, είναι το τι έκανε ο Δανός με τα λεφτά που είχε λαμβάνειν από τους «πράσινους». Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Μπεκ επένδυσε τα χρήματα που εισέπραττε από το «τριφύλλι» σε κρυπτονομίσματα, γινόμενος κατά πολύ πλουσιότερος!

Αυτός είναι δηλαδή και ο λόγος που ο Σκανδιναβός αποφάσισε να γίνει… Βέμερ και να καθίσει, για τα καλά, πάνω στο συμβόλαιό του. 

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Μπεκ είχε στα χέρια του προτάσεις (σ.σ. ενδεικτικά από την Κύπρο) για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά αυτός πολύ απλά δεν θέλει. Αρνείται.

Με αυτά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, πλέον, είναι πολύ πιθανόν ο Δανός μεσοεπιθετικός να βάλει τέλος στην καριέρα του, όταν του χρόνου το καλοκαίρι ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό!

Το Sportdog.gr άλλωστε, πριν από αρκετές ημέρες σας είχε αποκαλύψει πως το πιθανότερο είναι μετά το Τριφύλλι να… κόψει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον το επαγγελματικό. Το έχει ήδη αποκαλύψει και στο Κορωπί, με ανθρώπους που μιλάει. Πως θέλει να μείνει για ακόμη ένα χρόνο στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και μετά θα σταματήσει την μπάλα!! Οπότε λογικό είναι να καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του, ακόμη κι αν τρώει πάγκο στον ΠΑΟ Β' ή προπονείται με τους... κηπουρούς.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΛΟΣ Έλληνας άσος από τον Παναθηναϊκό - Γιατί τον... καθάρισε ο Γιοβάνοβιτς - Φεύγει άμεσα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags