Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιον εξτρέμ θα πάρουν οι Πειραιώτες και τι ισχύει με τον Κουντέ!
| 2021-07-18 10:00:00

"Πιστεύει σε Αγκιμπού ο Μαρτίνς... σκύλος ο Κουντέ - Βρήκε αντι-Φορτούνη - Σκάει έκπληξη για εξτρέμ"

του Γιώργου Κτενά
"Πιστεύει σε Αγκιμπού ο Μαρτίνς... σκύλος ο Κουντέ - Βρήκε αντι-Φορτούνη - Σκάει έκπληξη για εξτρέμ"

Ποιοι ξεχωρίζουν στον Ολυμπιακό και ο πιο επιδραστικός παίκτης. Τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα που "χτίζει" ο Πέδρο Μαρτίνς, οι νέοι που ξεχώρισαν, οι μεταγραφές που λείπουν και η... απάντηση από το Λιμάνι στις πιθανές πωλήσεις που έρχονται.

Ολυμπιακός: Σημαντική ανάλυση στο sportdog.gr για τους Ερυθρόλευκους από τον Αντώνη Κόκκινο, που ασχολείται σε βάθος με το ρεπορτάζ των Πειραιωτών, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα.

Δημοσιογράφος με θητεία στο Thrylos24.gr και το StoiximaView, αναφέρθηκε τόσο σε αγωνιστικά όσο και σε μεταγραφικά ζητήματα, με αφορμή κυρίως το φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός εναντίον του Άρη.

"Για αυτό προβλημάτισε η άμυνα - Η αλήθεια για Ραντζέλοβιτς - Τσαμπουκάς και διάρκεια"

Αντώνη, πώς είδες τον Ολυμπιακό στο φιλικό με τον Άρη, κυρίως ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που υπάρχουν.

Στο πρώτο ημίωρο είναι αλήθεια ότι προβλημάτισε με την αμυντική λειτουργία του, αλλά έχει λογική εξήγηση αυτό, καθώς τα πόδια είναι «βαριά» ακόμα από την προετοιμασία. Στη συνέχεια βελτιώθηκε και το θετικό είναι ότι βρήκε γκολ, ενώ δεν ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι στο επίπεδο που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θετικό το χαρακτηρίζω το δείγμα. 

Στο παιχνίδι με τους Κίτρινους ξεχώρισε ο Ραντζέλοβιτς - Ποια είναι η άποψή σου για τον Σέρβο;

Ο Ραντζέλοβιτς είναι ένας παίκτης που πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό και την περσινή σεζόν αδίκησε τον εαυτό του. Ελπίζω να έχει καταλάβει τα λάθη του, διότι ο Μαρτίνς του δίνει συνεχώς ευκαιρίες. Ο Σέρβος κάθε καλοκαίρι κάνει την διαφορά, το θέμα είναι να αποκτήσει και διάρκεια μέσα στη σεζόν. Στο χέρι του είναι, γιατί μπάλα ξέρει και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά έχει.

"Τι θα γίνει με Καμαρά-Μπα - Σκύλος ο Κουντέ - Πιο επιδραστικός παίκτης ο..."

Πώς σχολιάζεις την εμφάνισή που έκαναν οι δύο νέοι, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα;

Ο Αγκιμπού Καμαρά έδειξε αμέσως καλά στοιχεία, μπορεί να παίξει είτε στα άκρα, είτε πίσω από τον επιθετικό και στην δεύτερη περίπτωση έδειξε να τον βολεύει καλύτερα. Ο Μαρτίνς δείχνει ότι τον πιστεύει και ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα, για αυτό του έδωσε και χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε όπως λέγεται στου Ρέντη, είναι ικανοποιημένος από τα όσα βλέπει από τον νεαρό χαφ από την αρχή της προετοιμασίας. Το πρότζεκτ Μπα θέλει δουλειά ακόμα, είναι πιο νέος σε ηλικία, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει τις ευκαιρίες του. Το σκάουτινγκ των «ερυθρολεύκων» συνεχίζει να ανακαλύπτει... διαμάντια. 

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Κουντέ - Πώς τον είδες στο φιλικό με τον Άρη; Ποιον άλλον ξεχώρισες;

Δεν θα σου κρύψω ότι είναι ο παίκτης που με έχει ενθουσιάσει περισσότερο μέχρι τώρα. «Σκύλος» στο κέντρο, με δυνατό σκαρί, ωραία τεχνική κατάρτιση, κοιτάζει πως θα παίξει κάθετα και όχι να αναλωθεί σε παράλληλες πάσες. Θα ψάξει την κάθετη - ξυραφιά και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που διαθέτει και λείπει από τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη τραυματία. Αν δεν βρει την πάσα όμως, δεν θα διστάσει να κάνει μπούκα στην περιοχή, όπως έκανε και στο 3ο γκολ, που έδωσε την ασίστ στον Ραντζέλοβιτς. Αν έπρεπε να πω έναν που ξεχώρισα, θα ήταν ο Εμβιλά, όχι γιατί δεν ξέρουμε τι παίκτης είναι, αλλά δείχνει διαρκώς την αξία του και εμφανίζεται πανέτοιμος να κάνει την διαφορά και φέτος στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Είναι ίσως ο πιο επιδραστικός παίκτης στην λειτουργία των «ερυθρολεύκων».

"Αυτό λείπει σε Ρέαμπτσιουκ - Ψάχνουν κάτι παραπάνω - Άμεσα εξελίξεις"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα φέρει αριστερό μπακ που, λογικά, θα πάρει τη θέση του Ρέαμπτσιουκ στην 11άδα.

Είναι λογικό να παίζει στο ρεπορτάζ μεταγραφή για αριστερό μπακ, διότι ο Ρέαμπτσιουκ είναι ένας καλός μπακ, αλλά του λείπει το κάτι παραπάνω στο δεύτερο μισό του γηπέδου, εκεί που χρειάζεται να είναι επιθετικό μπακ και με καλές σέντρες. Δεν το έχει δείξει μέχρι τώρα να το έχει αυτό, οπότε για να εξυπηρετηθούν τα πλάνα του Μαρτίνς, πρέπει να έρθει μπακ με μεγαλύτερες αρετές στην επίθεση. 

Το όνομα του Έντουαρντς ξεχωρίζει στο θέμα τής περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ, ενώ υπάρχει και εκείνο του Ενκουντού. Ποιον εξτρέμ περιμένεις να φέρει, τελικά, ο Ολυμπιακός;

Εγώ ήθελα τον Παβόν γιατί τον ξέρω καλά από την Μπόκα που υποστηρίζω φανατικά και την παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση και πολλά τα λεφτά. Όντως το όνομα του Έντουαρντς είναι αυτό που παίζει έντονα, αλλά στον Ολυμπιακό πάντα ψάχνουν το κάτι παραπάνω και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν έρθει εξτρέμ που δεν έχει γραφτεί ή έχει περάσει στα... ψιλά που λέμε. Του Ενκουντού έχει... τραβήξει πολύ το θέμα και από την μικρή εμπειρία που έχω σε θέματα Ολυμπιακού, συνήθως όταν κάτι τραβάει τόσο πολύ, δύσκολα ολοκληρώνεται η μεταγραφή. 

Υπάρχει άλλη θέση που περιμένουμε άμεσα εξελίξεις; Μπορούμε να πούμε ονόματα;

Σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός με παίκτες που ανά πάση στιγμή μπορούν να αποχωρήσουν για μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως ο Σα, πάντα μπορούν να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Ονόματα είναι δύσκολο να πούμε, διότι όπως είπα και παραπάνω, δεν βγαίνουν όλες οι υποθέσεις προς τα έξω. Αν υπάρξει εξέλιξη με τους Σεμέδο και Καμαρά που περιμένουν προτάσεις από το εξωτερικό, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τους αντικαταστάτες τους. Δεν σημαίνει όμως, ότι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό σε θέση που θεωρητικά είναι πλήρης, δεν θα κινηθεί για παίκτη. Οπότε ας κάνουμε υπομονή, διότι είμαστε στα μισά του καλοκαιριού και υπάρχεις πολύς δρόμος μπροστά μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτο "μπαμ" Αγγελόπουλων στο Λιμάνι - Αυτός "τελείωσε" από Ολυμπιακό - Πανηγυρίζει ο Δημήτρης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags