Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εκεί ρίχνει το βάρος ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Οι ατάκες του σε Αλεξανδρόπουλο και η πλάκα σε Ιωαννίδη
| 2021-07-18 23:30:00

Εκεί ρίχνει το βάρος ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Οι ατάκες του σε Αλεξανδρόπουλο και η πλάκα σε Ιωαννίδη

Sportdog Team
Εκεί ρίχνει το βάρος ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Οι ατάκες του σε Αλεξανδρόπουλο και η πλάκα σε Ιωαννίδη

Την πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους έκανε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός με τον Σέρβο τεχνικό να δείχνει από νωρίς τι ακριβώς θέλει από τους ποδοσφαιριστές του και να δίνει συνεχώς οδηγίες σε αυτούς, ενώ δεν έλειψε και η... πλάκα στο νεαρό επιθετικό της ομάδας

Παναθηναϊκός: Μπορεί οι Πράσινοι να έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής (18/7) στην Ολλανδία, όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους έβαλε στα... βαθιά με προπόνηση, που όπως ήταν λογικό δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. 

Ο Σέρβος πριν την έναρξή της μίλησε στους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να είναι προσεκτικοί με την πανδημία μιας και τα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες... εκτοξεύτηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά "Να είστε προσεκτικοί, υπάρχουν κρούσματα. Να τηρείτε τους κανόνες που έχουμε πει". 

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες τους μπλε, τους πράσινους και τους πορτοκαλί, όπου και αγωνίστηκαν σε ένα μίνι τουρνουά

Μπλε ομάδα: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Μπουζούκης, Νγκμπακοτό

Πράσινη ομάδα: Ξενόπουλος, Ρούμπεν Πέρεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Σανκαρέ, Σιδεράς, Σαβιέρ, Καμπετσής

Πορτοκαλί ομάδα: Χριστογεώργος, Ρόμπι, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Μακέντα, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Πράσινη ομάδα-Μπλε ομάδα: 0-2 (Καρλίτος, Αγιούμπ)

Πορτοκαλί ομάδα- Μπλε ομάδα:1-0 (Μακέντα)

Πορτοκαλί ομάδα- Πράσινη ομάδα: 0-3 (Ιωαννίδης, Καμπετσής, Σερπέζης)

Μάλιστα σε όλη την διάρκεια των αγώνων ο Γιοβάνοβιτς δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες στους παίκτες, όπως η απαίτησή του προς τον Αλεξανδρόπουλο να παίζει κάθετα λέγοντάς του: "Σωτήρη πολύ παράλληλα, πολύ παράλληλα. Προσπάθησε να παίξεις ανάμεσα στις γραμμές, κάθετα", ενώ λίγο αργότερα απευθύνθηκε στον Σαβιέ τονίζοντάς του να είναι πιο γρήγορος.

Στο τέλος ο Σέρβος έδειξε ότι είναι πάντα πρόθυμος να κάνει και πλάκα στους παίκτες, με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι αυτός που δέχθηκε τα πειράγματά του, όταν κατά τη διάρκεια του μαζέματος των στρωμάτων που έκαναν ασκήσεις κοιλιακών είπε στο νεαρό: "Έλα όλοι πάρτε τα στρώματα σας, μην τα αφήνετε εδώ. Φώτη σήμερα μπορώ να σου πω μπράβο μετά από είκοσι ημέρες, πήρες δύο. Μπράβο αγόρι μου".

Στην προπόνηση για πρώτη φορά εμφανίστηκε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που έκανε ελαφρύ τρέξιμο, όμως θέλει ακόμα αρκετό καιρό για να επανέλθει πλήρως. Ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα (19/7) έχει διπλή προπόνηση με την πρωινή να είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και την απογευματινή για τις 17:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags