Facebook Pixel ΑΕΚ: Απόφαση-έκπληξη Μιλόγεβιτς για Σβάρνα - "Τέλος" ξένος άσος, πάει Κατάρ - Νέο... μπαμ μετά τον Βράνιες
| 2021-07-19 16:20:00

Απόφαση-έκπληξη Μιλόγεβιτς για Σβάρνα - "Τέλος" ξένος άσος, πάει Κατάρ - Νέο μπαμ μετά τον Βράνιες

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απόφαση-έκπληξη Μιλόγεβιτς για Σβάρνα - "Τέλος" ξένος άσος, πάει Κατάρ - Νέο μπαμ μετά τον Βράνιες

Αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ποιοι φεύγουν και η επόμενη μεταγραφή. Ο Σέρβος κόουτς έχει πάρει τις αποφάσεις του και η διοίκηση... τρέχει να τις υλοποιήσει. Ποιος αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα και νέα προσθήκη που θα ανεβάσει την ποιότητα.
 

ΑΕΚ: H Ένωση ολοκλήρωσε εντυπωσιακά την προετοιμασία πριν τις διπλές αναμετρήσεις με την Βελέζ για τα προκριματικά του Europa Conference League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ, όμως πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν σε μια απόφαση που πήρε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο λόγος, για την χρησιμοποίηση του Σβάρνα στη θέση του δεξιού μπακ και στη μη ενεργοποίηση του Νταντσένκο. Ο Ουκρανός, που βρέθηκε στην Ένωση τον Ιανουάριο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι είχε πείσει με την απόδοσή του, κάτι που φαίνεται και από τις μόλις 11 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις, την περασμένη σεζόν.

 

Βέβαια η απόφαση αυτή θα μπορούσε να έχει και άλλη ανάγνωση, δείχνοντας ότι ο Μιλόγεβιτς κοιτάει… μπροστά. Ο Σέρβος θέλει με αυτό τον τρόπο να τσεκάρει τον Σβάρνα γιατί είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκει χώρο για αυτόν στο κέντρο της άμυνας. O 23χρονος, είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, μιας και η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο, ενώ τον Δεκέμβριο του 2018 που ήρθε στην Ένωση ήταν μόλις 400 χιλιάδες ευρώ, είναι κεφάλαιο για την ομάδα όμως τα πράγματα στα στόπερ είναι περίεργα. Ο Μιλόγεβιτς είχε δείξει στα πρώτα φιλικά, ότι προτιμά να βάζει τον Νεντελτσεάρου στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Τζαβέλα, ενώ με την αποχώρηση του Ρουμάνου και την έλευση του Βράνιες ο Βόσνιος θα είναι ο παρτενέρ του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Έτσι μετά από όλα αυτά ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων θέλει να δει τον αμυντικό από τη Ραφήνα και σε άλλες θέσεις, καθώς φαίνεται ότι δεν θέλει να τον… τρώει ο πάγκος και ψάχνει τρόπους για να του φανεί χρήσιμος.

Τώρα όσον αφορά τον Χνιντ φαίνεται ότι ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας για την αξία του, ώστε να παραμείνει στην Ένωση και τη νέα χρονιά. Βέβαια το αντίθετο φαίνεται ότι έκανε ο ατζέντης του Τυνήσιου, μιας και όλα δείχνουν ότι κατάφερε να πείσει ομάδα από το Κατάρ για την αξία του πελάτη του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, που έπαιξε μόλις 14 φορές την περασμένη χρονιά, είχε βρεθεί στην Αθήνα με τους Κιτρινόμαυρους να πληρώνουν 620 χιλιάδες ευρώ στην Σφάξιεν για να τον αποκτήσουν. Όμως όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις του συλλόγου από τον Κόλπο να είναι σε τελικό στάδιο και είναι πεπεισμένοι ότι ο Τυνήσιος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Για αυτό η ΠΑΕ είναι σίγουρη πως άμεσα οι Καταριανοί θα βρεθούν στο… κατώφλι του συλλόγου, ώστε να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη με τα πάντα να παίρνουν μετά την… συνέχειά τους.

 

Αυτό που καίει τους πάντες αυτή τη στιγμή στα Σπάτα είναι η απόκτηση του κατάλληλου εξτρέμ. Η Ένωση βρίσκεται ελάχιστες μέρες πριν τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις της νέας χρονιάς και πρακτικά έχει τους Τάνκοβιτς, Μαχαίρα, Αλμπάνη και Λιβάι Γκαρσία αμιγώς παίκτες γραμμής κάτι που κάνει επιτακτική ανάγκη την απόκτηση και άλλου. Το Κιτρινόμαυρο σκάουτινγκ δουλεύει σε… φουλ ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες μια μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ξεχωρίσει 1-2 περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτες που το τμήμα έχει ήδη ανάψει το… πράσινο φως ενώ δεν πρόκειται για ελεύθερους.

Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση εκτός από τη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να πετύχει, θα χρειάζεται να βρει την… χρυσή τομή και με τους συλλόγους τους, ώστε να μπορέσει να τους φέρει στα Σπάτα. Μάλιστα οι πάντες στην ΑΕΚ μιλάνε για εξαιρετικές περιπτώσεις που έχουν κεντρίσει την προσοχή και έχει αποφασιστεί ότι ένας από τους δύο θα αποκτηθεί ακόμα και αν χρειαστεί… σκληρό πόκερ για να μπορέσουν να έρθουν και να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρισε τρελά λεφτά ο Παπαδόπουλος - Από τη λίστα της ΑΕΚ... στο Λιμάνι - "Καψούρα" Μαρινάκη ο μικρός
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags