Facebook Pixel Απίθανο! Γκανέζος παίκτης μπήκε αλλαγή σε στημένο αγώνα και τον χάλασε με δύο αυτογκόλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-19 23:35:00

Απίθανο! Γκανέζος παίκτης μπήκε αλλαγή σε στημένο αγώνα και τον χάλασε με δύο αυτογκόλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανο! Γκανέζος παίκτης μπήκε αλλαγή σε στημένο αγώνα και τον χάλασε με δύο αυτογκόλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερό σκηνικό στον αγώνα της υποβιβασμένης Ίντερ Άλαϊζ που φέρεται να έστησε την ήττα με 5-1, όμως ο Χασμίν Μούσα, που μπήκε ως αλλαγή, έβαλε δύο απίστευτα αυτογκόλ έκανε το σκορ 7-0 και δήλωσε "είμαι κατά του στοιχήματος".

Χασμίν Μούσα: Μια ιστορία που δεν έχουμε ξανακούσει έλαβε χώρα στην Γκάνα στον αγώνα της Ασάντι Γκολντ και της ήδη υποβιβασμένης Ίντερ 'Αλαϊζ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρωταγωνιστής ο παίκτης των φιλοξενούμενων, που η στάση του κατά του στοιχήματος δημιούργησε μια φοβερή ιστορία. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σταθμό Kumasi FM κατέστρεψε την αναμέτρηση που οικειοθελώς είχαν στήσει οι δύο ομάδες. 

Τι έκανε; Μπαίνοντας αλλαγή στο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν 5-0, όμως βάζοντας δύο απίστευτα αυτογκόλ κατέστρεψε τον αγώνα, που όπως ανέφερε είχε στηθεί να έρθει 5-1. Αμέσως μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Ομοσπονδία της Γκάνας ξεκίνησε έρευνα με τα πειθαρχικά όργανα με τους δύο συλλόγους να είναι στο επίκεντρο.

"Άκουσα στο ξενοδοχείο ότι είχαν στήσει το ματς να έρθει 5-1 σε βάρος της ομάδας μου. Αποφάσισα να το χαλάσω διότι είμαι ενάντια στο στοίχημα. Υποσχέθηκα στον προπονητή μου ότι αν με άφηνε να μπω στο ματς ως αλλαγή, θα το χάλαγα. To τεχνικό τιμ με επαίνεσε που το έκανα", ανέφερε ο Χασμίν Μούσα, με τον τερματοφύλακα της ομάδας του να τον... δικαιώνει μιας και μετά το δεύτερο αυτογκόλ κλώτσησε το δοκάρι και μόνο που δεν το χτύπησε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags