Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Γιασμίν Κούρτιτς: Μεταγραφή του ΠΑΟΚ "τρώει" τον Βιεϊρίνια! Αρχηγός με Λουτσέσκου – Ατάκα φωτιά
| 2021-07-20 09:48:00

Μεταγραφή του ΠΑΟΚ "τρώει" τον Βιεϊρίνια! Αρχηγός με Λουτσέσκου – Ατάκα φωτιά

Sportdog Team
Μεταγραφή του ΠΑΟΚ "τρώει" τον Βιεϊρίνια! Αρχηγός με Λουτσέσκου – Ατάκα φωτιά

Μεγάλες προσδοκίες για τον παικταρά.

ΠΑΟΚ – Γιασμίν Κούρτιτς: Την πρώτη προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 ο Γιασμίν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος μέσος έχει μπροστά του περίπου δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Αυγούστου.

Ο 32χρονος μέσος , δεν ξεκίνησε προετοιμασία με την Πάρμα καθώς βρίσκονταν σε αναζήτηση ομάδας και όπως είναι λογικό βρίσκεται αρκετά πίσω σε σχέση με τους νέους του συμπαίκτες που έχουν ήδη συμπληρώσει περίπου τρεις εβδομάδες προπονήσεων. Ο Κούρτιτς πάντως είναι αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος και ήδη από προχθες που βρίσκεται στο Άπελντορν έκανε δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Το πλάνο του Λουτσέσκου πάντως, όπως αναλύει σε σημερινό της δημοσίευμα η “Metrosport”, «Άλλος ΠΑΟΚ με Κούρτιτς», τιτλοφορείται την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά για το πως ο Σλοβένος box to box μέσος φέρνει ανακατατάξεις στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Φιλοξενούνται μάλιστα δηλώσεις του αναλυτή του σλοβένικου ποδοσφαίρου, Ροκ Βίσκοβιτς. «Μπορεί να γίνει αρχηγός του ΠΑΟΚ», ανέφερε ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστή.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προς το παρόν παραμένει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags